بررسیها نشان میدهد پس از جدی شدن ارائه اینترنت ماهوارهای استارلینک در ایران، سایت این شرکت روی اکثر اپراتورهای همراه و ثابت فیلتر شده است. این در حالی است که وزیر ارتباطات در واکنش به احتمال ارائه اینترنت ماهوارهای، آن را بعید دانسته بود.
«ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیسایکس و شرکت استارلینک در پاسخ به توییت وزیر خارجه آمریکا درباره صدور مجوز توسعه دسترسی به خدمات اینترنتی برای مردم ایران، نوشت که در حال فعال کردن اینترنت ماهوارهای استارلینک در ایران است.
بررسیهای دیجیاتو نیز نشان میدهد از شب گذشته، امکان دسترسی به وبسایت استارلینک بدون استفاده از ابزارهای تغییر آی پی روی بسیاری از اپراتورهای موبایل و ثابت ممکن نیست. به نظر میرسد این اولین اقدام وزارت ارتباطات برای مقابله با فراگیری اینترنت ماهوارهای در ایران است تا امکان ثبت سفارش وجود نداشته باشد.
با وجود وعده ماسک برای فعالسازی اینترنت ماهوارهای در ایران، دریافت این سرویس نیازمند تجهیزات سختافزاری است و مشخص نیست این تجهیزات چگونه به کشور منتقل خواهد شد.
-
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل او ام اند اس مدل OM-M23
۴,۸۴۵,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
چادر خودرو سوجوی مدل SOJR-XL مناسب برای دنا پلاس به همراه سطل زباله خودرو
۱,۰۹۱,۵۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
گیاه تزیینی آکواریوم مدل جاوا
۲۵,۵۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کوله پشتی حرفه ای ماک لوی
خرید محصول -
سایه چشم نوت سری Luminoussilkmono شماره ۱۲
خرید محصول -
عینک آفتابی زنانه شوپارد مدل CH001
خرید محصول -
آویز دستگیره خودرو طرح قلب مدل AB1
اطلاعات بیشتر -
صندلی ماساژور آذیموس مدل AZ 8099EF
خرید محصول
وزیر ارتباطات هفته گذشته در حاشیه جلسه هیئت دولت در واکنش به ارائه اینترنت ماهوارهای استارلینک در ایران، گفت: «شورای عالی فضای مجازی برای اپراتورهایی که بخواهند به طور قانونی سرویس اینترنت ماهوارهای ارائه دهند، قواعد و مقرراتی تنظیم کرده است. شرکتهای خواهان مجوز نیز بایستی این موارد را در نظر بگیرند. براساس قواعد بینالمللی، اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت ماهوارهای بایستی قواعد اینترنتی کشورها را رعایت کنند.»
زارعپور همچنین ارائه این سرویس در آیندهای نزدیک را بعید دانسته بود چرا که به اعتقاد وی، سرویسهای استارلینک کامل نیست.
گفتنی است شب گذشته آمریکا به برخی شرکتهای تکنولوژی برای ارائه خدمات در ایران مجوز داد. وزارت خزانهداری آمریکا یک مجوز عمومی را آپدیت کرده که به شرکتهای تکنولوژی اجازه میدهد خدمات مربوط به شبکههای اجتماعی، پلتفرمهای اداری، ویدیو کنفرانس و از همه مهمتر، «خدمات ابری» را در ایران ارائه دهند.