مطالعهی جدیدی نشان میدهد که اپل واچ در شرایطی خاص توانایی تشخیص اولیهی حملهی قلبی را دارد تا فرد زودتر به بیمارستان برسد و احتمال نجات جانش افزایش یابد.
پژوهشگران مؤسسهی قلب تگزاس مقالهی تحقیقاتی جدیدی منتشر کردهاند تا مزایای سیستم ثبت نوار قلب در اپل واچ را مورد بررسی قرار دهند. پژوهشگران میگویند که اپل واچ بهلطف حسگرهایش میتواند در نقش سیستم تشخیص زودهنگام ظاهر شود.
پس از بروز حملهی قلبی، فرد باید سریعاً به بیمارستان مراجعه کند و هرچه زمان مراجعه به بیمارستان کوتاهتر باشد شانس فرد برای حفظ سلامت بدنش افزایش مییابد. به همین دلیل درمانهای اولیه برای دستیابی به نتایج بهتر بسیار مهم است. پژوهشگران میگویند که متأسفانه مراجعهی فرد به بیمارستان معمولاً ۱٫۵ تا ۶ ساعت پس از حملهی قلبی اتفاق میافتد و این مشکل بزرگی است.
علم پزشکی امروز میگوید که برای تشخیص سکتهی قلبی (آنفارکتوس میوکارد) به یک دستگاه پیشرفتهی نوار قلب با ۱۲ لید نیاز است. دستگاههای نوار قلب ۱۲ لیدی به چندین «لید» که به بدن متصل میشوند اتکا میکنند، بااینحال پژوهشگران میگویند که اپل واچ ممکن است بتواند تا حدی قابلیتهای دستگاههای پیشرفتهی پزشکی را تقلید کند.
-
سرخ کن بدون روغن مباشی مدل ME-AF991
۵,۹۸۸,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
شارژر همراه ترانیو مدل F8 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
هندزفری بلوتوث بروفون مدل BE27
خرید محصول -
باتری مودم همراه سیرا مدل W-1 مناسب برای مودم همراه Sierra at and t 754
خرید محصول -
کفش فوتسال مردانه مدل سالنی نیمار جونیور
۱,۳۸۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
شارژر همراه ریمکس مدل ۲۰۷ ظرفیت ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
ساعت هوشمند اپل واچ مدل 38mm Stainless Steel Case with Milanese Loop
اطلاعات بیشتر -
ادو پرفیوم مردانه دانهیل مدل Century حجم ۷۵ میلی لیتر
۲۳,۰۰۶,۱۰۰ ﷼ خرید محصول
به گزارش اپل اینسایدر، پژوهشگران با قرار دادن اپل واچ روی بخشهای مختلف بدن متوجه شدهاند که میتوان فهمید حملهی قلبی رخ داده است یا نه. هدف پژوهشگران جایگزینی دستگاههای پیشرفتهی ۱۲ لیدی با اپل واچ نیست، بلکه آنها میخواهند با اپل واچ حملهی قلبی را سریعاً تشخیص دهند تا فرد فوراً به بیمارستان رسانده شود.
مطالعههای مربوط به توانایی اپل واچ در تشخیص حملهی قلبی بسیار کمتعداد هستند. پژوهشگران میگویند قبل از استفاده از اپل واچ بهعنوان سیستم تشخیص زودهنگام حملهی قلبی باید مطالعههای بیشتری انجام بگیرد.
افزونبر این موضوع نباید فراموش کنیم دستگاهی که به دور مچ بسته میشود هرگز نمیتواند در حد و اندازهی دستگاههای پیشرفتهی پزشکی فعالیت کند. اپل واچ عملا دستگاهی تک لیدی است، بااینحال دستگاههای پزشکی ۱۲ لید دارند و همزمان روی نقاط مختلف بدن نظارت میکنند. استفادهی دستگاههای پزشکی از ۱۲ لید بدین معنی است که این دستگاهها امواج الکتریکی قلب را از ۱۲ ناحیهی مختلف مورد بررسی قرار میدهند. از ۱۲ لید، ۶ عدد مربوط به اندامها و ۶ عدد مربوط به جلوی قلب است.
پژوهشگران میگویند که اپل باید نحوهی ثبت نوار قلب در اپل واچ را سادهتر کند. آنها میگویند اپل واچ صرفاً وقتی میتواند سیستمی برای تشخیص زودهنگام باشد که کاربر آموزشهای لازم را ببیند. بدون آگاهی کاربر از یکسری اطلاعات، اپل واچ نمیتواند در نقش دستگاهی برای تشخیص حملهی قلبی ظاهر شود. پژوهشگران میگویند پیدا کردن روشی مؤثر بهمنظور تعلیم گروه بزرگی از کاربران برای نحوهی استفاده از گجتهای هوشمند، چالشبرانگیز است.