جدیدترین DRAM موبایلی سامسونگ، با سرعت ۸٫۵ گیگابیت برثانیه، رکورد سریعترین نرخ انتقال داده را در این صنعت بهخود اختصاص داد.
سامسونگ دستیابی به سرعت ۸٫۵ گیگابیت برثانیه را روی حافظههای LPDDR5X خود که با فرایند ۱۴ نانومتری ساخته شده است را روی پلتفرم اسنپدراگون کوالکام تأیید کرد. DRAM مورد آزمایش، از نوع ۸ گیگابایتی بود که با فرایند EUV روی جدیدترین پلتفرم اسنپدراگون کوالکام توسعه داده شده بود.
سامسونگ، بزرگترین سازندهی تراشههای حافظه در جهان است و تأکید کرد که فقط پنجماه پساز دستیابی به رکورد ۷٫۵ گیگابیت برثانیه، اکنون به سرعت ۸٫۵ گیگابیت برثانیه رسیده است. غول فناوری کرهی جنوبی میگوید DRAM جدید آن ۱٫۳ برابر سریعتر از LPDDR5 (با حداکثر سرعت ۶٫۴ گیگابیت برثانیه) است. این شرکت همچنین اعلام کرده است که سرعت بالاتر یعنی DRAM LPDDR5X غیر از صنعت موبایل، میتواند در سایر حوزههای فناوری نیز مورد استفاده قرار گیرد.
-
دستبند نقره مردانه لیردا مدل اسم نیما DCR 371
۲,۹۹۴,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل جاست موبایل مدل ShutterGrip
خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل باسئوس مدل SUYL-BWL0
خرید محصول -
ساعت هوشمند سامسونگ مدل Gear S3 Frontier SM-R760 بند لاستیکی
اطلاعات بیشتر -
ضربه گیر لق کن دستگاه لاستیک درار خودرو مدل mag-91
اطلاعات بیشتر -
شارژر دیواری سونی اریکسون مدل K-750
خرید محصول -
محافظ صفحه نمایش مدل FRO-2 مناسب برای اپل واچ ۴۲ میلی متری
خرید محصول -
کابل تبدیل USB به ۳۰-پین ویژه iPad و iPod و iPhone
خرید محصول
بهنوشتهی ZDNet، نرخ تقاضا برای DRAMهای LPDDR یا DRAMهای کممصرف، در سرورها، خودروهای هوشمند و سیستمهای محاسباتی با کارایی بالا درحال افزایش است. سامسونگ تأیید کرد که مصرف انرژی کمتر این تراشهها، برای مصرفکنندگان جذاب است زیرا باعث صرفهجویی در هزینهها میشود.
شرکت کرهای همچنین میگوید که درساخت DRAMهای جدید از طراحی اختصاصی خود استفاده کرده است که باعث بهبود سیگنالهای ورودی و خروجی میشود و نویز میان تراشهی حاقظه و پردازنده را بهحداقل ممکن کاهش میدهد.
درهمینحال، انتظار میرود کسبوکار تراشههای سامسونگ، کمترین سود خود را در سهسال اخیر برای سهماههی سوم سال جاری گزارش کند. این شرکت اوایل ماه جاری اعلام کرد که سود عملیاتی کلی آن در سهماههی سوم، نسبت به سال گذشته ۳۱٫۷۳ درصد کاهش یافته است که به گفتهی تحلیلگران، دلیل اصلی آن، کاهش تقاضا برای تراشههای حافظه است.