گروهی از کاربران با کمک ابزارهای هوش مصنوعی مشغول خلق تصاویر واقعگرایانه رویدادهایی هستند که وجود خارجی نداشتهاند.
شبکه اجتماعی ردیت اخیراً پر شده است از تصاویری که واقعی بهنظر میرسند، اما در حقیقت مصنوعی هستند. درواقع کاربران با کمک مدل هوش مصنوعی Midjourney وقایعی را خلق میکنند که بهخاطر شباهتشان به واقعیت احتمالاً در آینده بسیار بحثبرانگیز خواهند شد.
-
کیف رودوشی زنانه چرم مشهد مدل S0769-083
خرید محصول -
مسواک ریجوی مدل Recolor با برس متوسط
خرید محصول -
گوشواره طلا ۱۸ عیار زنانه تاج مدل G542W
۶,۲۵۷,۵۷۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کلاه نوزادی کد A14 مجموعه ۴ عددی
اطلاعات بیشتر -
توپ تنیس اکولوس مدل ۸۳۸ بسته ۳ عددی
خرید محصول -
مایو زنانه مدل colorful دامن دار آستر دار کاپدار
۴۹۹,۵۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
عینک آفتابی امریکن اوپتیکال مدل ORIGINAL PILOT pi
خرید محصول -
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل تی اند جی مدل TG-605
خرید محصول
پلتفرم Midjourney هفته گذشته با تولید تصاویری غیرواقعی از دستگیری «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا جنجالی شد. حالا کاربران بیشتری بهسراغ این مدل هوش مصنوعی رفتهاند و با کمک آن صحنههایی را بهوجود میآورند که در واقعیت وجود نداشته و ندارند.
یکی از کاربران ردیت چند روز پیش با Midjourney تصویری از پاپ فرانسیس را ایجاد کرد که در آن کاپشنی حجیم به رنگ سفید پوشیده بود و شباهتش به واقعیت باعث شد این تصاویر به دفعات در شبکههای اجتماعی دستبهدست شوند.
عده دیگری از کاربران خیلی زود به دست خلق تصاویری زدند که یادآور عکاسی خبری در روایتهای مهم تاریخی است. برای مثال، یکی از این تصاویر «طاعون آبی» در روسیه و دیگری «شفق قطبی در آسمان لندن» را نشان میدهد که هیچکدام واقعی نیستند.
در خصوص شفق قطبی لندن، ظاهراً این پدیده در سال ۲۰۱۲ بر اثر طوفان خورشیدی قدرتمندی بهوجود آمده بود که موجب آتشسوزیهایی در شبکه برق شهر شیکاگو شده بود. کاربران ردیت با کمک Midjourney تصویر همه این اتفاقات خیالی را بهشکلی واقعگرایانه تولید کردهند.
بخشی از این تصاویر بسیار واقعگرایانهتر بهنظر میرسند. برای نمونه، تصویری تحت عنوان «زلزله ۹.۱ ریشتری و سونامی در آمریکای شمالی در سال ۲۰۰۱» منتشر شده است که گویی خانههای شهروندان آسیب دیده و بسیاری از مردم سرگردان و مصیبتزده شدهاند.
یک کاربر ردیت حتی سعی کرده است برای تئوریپردازانی که میگویند سفر انسان به ماه واقعی نبوده است، تصاویری تولید کند که در آن Midjourney بهظاهر پشت صحنه ضبط تصاویر ماه در استودیو را نشان میدهند.
با توجه به این که ابزار مطمئنی برای تشخیص تصاویر واقعی از غیرواقعی وجود ندارد، گسترش این تصاویر میتواند آسیب بزرگی به اعتماد عمومی وارد کند و حتی در مواردی موجب هراس اجتماعی شود. ساعاتی قبل گروهی از فعالان بخش فناوری در نامهای خواستار توقف موقت توسعه ابزارهای پیشرفته هوش مصنوعی شدند. آنها معتقدند این ابزارهای میتوانند بشریت را در معرض ریسک قرار دهند.