بنیانگذار شرکت متا (فیس بوک)، پس از کاهش قیمت سهام شرکتش به رتبه دوازدهم در فهرست ثروتمندترین افراد جهان در مجله فوربس سقوط کرد.
به گزارش خبرگزاری تاس، مارک زاکربرگ، بنیانگذار شرکت متا (فیس بوک)، پس از کاهش قیمت سهام شرکتش در روز پنجشنبه، به رتبه دوازدهم در فهرست ثروتمندترین افراد جهان در مجله فوربس سقوط کرد.
زاکربرگ در طول یک روز ۲۹.۷ میلیارد دلار (۲۵.۹ درصد) از دست داد و در حال حاضر ثروت او ۸۴.۸ میلیارد دلار برآورد شده است. این کاهش روزانه سرمایه یکی از بزرگترین سقوطها در تاریخ است.
به گفته این مجله، احتمالاً فقط ایلان ماسک در لیست از دست دادن سرمایه از زاکربرگ جلوتر است. سال گذشته، مدیرعامل شرکت خودروسازی تسلا در یک روز ۳۳ میلیارد دلار ضرر کرد.
-

سنسور اکسیژن ایرکا مدل ۲۴۳۰۰۲۰۹ مناسب برای پراید
اطلاعات بیشتر -

دستکش اسکی مدل نورهایم مدل Hummer
خرید محصول -

شلوار جین مردانه بادی اسپینر مدل ۳۶۴۸ رنگ مشکی
۷,۶۸۶,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -

ست تی شرت و شلوار دخترانه مادر مدل ۴۰۷-۸۴
خرید محصول -

پولوشرت ورزشی مردانه مکرون مدل پورتو رنگ طوسی
۲۹۴,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

کارت حافظه microSDHC پروتاچ مدل Ultra کلاس ۱۰ استاندارد UHS-1 U1 سرعت 100MBps ظرفیت ۸ گیگابایت
خرید محصول -

جعبه فرمان الدورا کد ۸۷۰۲۰۰۹۲ مناسب برای پژو ۲۰۶ تیپ ۲
اطلاعات بیشتر -

لپ تاپ ۱۵ اینچی اچ پی مدل ENVY X360 15T CN100 – B
خرید محصول
بر اساس گزارش شبکه سی ان ان بی، زاکربرگ از سال ۲۰۱۵ در فهرست ۱۰ ثروتمندترین افراد قرار داشته است.
شرکت متا روز چهارشنبه گزارش سه ماهه خود را با پیش بینی رشد ضعیف درآمد خالص منتشر کرد. مجله فوربس نوشت که علاوه بر آن، شرکت متا کاهش سه ماهه تعداد کاربران را گزارش داد که دلیل آن رقابت شدید با پلتفرم تیک تاک TikTok عنوان شده است.
سهام شرکت متا تا عصر پنجشنبه ۲۶ درصد سقوط کرد (سرمایه بیش از ۲۳۰ میلیارد دلار کاهش یافت) که بدترین عملکرد از سال ۲۰۱۲ برای شرکتی بود که قبلاً فیس بوک نامیده می شد. زاکربرگ تقریباً ۱۳ درصد از سهام را در اختیار دارد.
در رده بندی میلیاردرهای بلومبرگ، زاکربرگ با دارایی خالص ۸۹.۶ میلیارد دلار در رتبه دهم قرار دارد. بر اساس این رتبه بندی، رئیس متا ۳۱ میلیارد دلار ضرر کرده است.







