ایلان ماسک، مدیرعامل غول خودروسازی در جلسه خود با سرمایهگذاران، پس از اعلام نتایج درآمد سه ماهه چهارم تسلا در سال ۲۰۲۱، تایید کرد که خودرو برقی «تسلا سایبرتراک» تا سال ۲۰۲۳ عرضه نخواهد شد.
ماسک در این جلسه اعلام کرد: «ما امسال مدلهای جدیدی معرفی نخواهیم کرد» که با این وجود میتوان تایید کرد در سال ۲۰۲۲ علاوه بر تسلا سایبرتراک شاهد تسلا رودستر اسپورت نیز نخواهیم بود.
خودرو برقی سایبرتراک در سال ۲۰۱۹ رونمایی شد و از آن زمان تاکنون بسیاری از طرفداران صنعت خودرو منتظر آن هستند و همچنین میلیونها مشتری پس از معرفی آن، پیش پرداختهایی برای خرید آن انجام دادهاند که احتمالا خبر تاخیر یک ساله باعث ناامیدی بسیار زیاد آنها خواهد شد.
-
شکم بند لاغری پاک سمن مدل Neoprene سایز XXL
خرید محصول -
چسب برق چسب سینا مدل تایگر بسته ۱۰ عددی
اطلاعات بیشتر -
مجموعه ظروف سفری کرویت مدل IAN313688
خرید محصول -
میکروفون اسپیکر جوی روم مدل JR-MC5
۸۹۳,۴۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
تیغه برف پاک کن مدل T11 -205 مناسب برای ام وی ام X33 بسته ۲ عددی
اطلاعات بیشتر -
نگهدارنده کمری تبر ساتونا مدل Alpine
خرید محصول -
اسپری پولیش داشبورد خودرو کاسپین مدل Mountain & Peach حجم ۳۰۰ میلی لیتر مجموعه ۲ عددی
اطلاعات بیشتر -
جاسوییچی طرح ابزارآلات مدل آچار فرانسه
۳۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
در ابتدا تصمیم بر این بود که تسلا تا پایان سال ۲۰۲۱ خودرو برقی سبک پیکاپ (وانت) خود را عرضه کند، اما در تابستان گذشته این امر تا سال ۲۰۲۲ به تاخیر افتاد. سپس در اوایل این ماه، شایعاتی مبنی بر تاخیر عرضه سایبرتراک تا سال آینده به گوش میرسید که اکنون این ادعاها به واقعیت تبدیل شدهاند.
کمبود جهانی تراشه و محدودیتها؛ دلیل تاخیر تسلا سایبرتراک
ماسک در جلسه روز چهارشنبه خود اعلام کرد که در سال ۲۰۲۲ هدف آنها افزایش تولید خودروها فعلی است و توضیح داد که پیچیدگی معرفی یک خودروی جدید در سال جاری باعث کاهش تولید و در نتیجه سود آنها خواهد شد. کمبود جهانی تراشه نیز به نوبه خود باعث تاخیر در زمان عرضه این خودرو شده است.
در واقع، ماسک توضیح داد که «کمبود تراشه، هرچند از سال گذشته بهتر شده است، اما همچنان یک مشکل محسوب میشود» و تاکید کرد که «چالشهای بسیار زیادی در زنجیره تامین وجود دارد.»
با وجود محدودیتها، تسلا در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۱ عملکرد بسیار خوبی را ارائه کرده و از تولید جهانی بیش از ۳۰۰ هزار خودرو سود ۲۷۰ میلیون دلاری را کسب کرده است که نسبت به مدت زمان مشبه در سال قبل حدود ۷۰ درصد افزایش یافته است.
همچنین درآمد تمام سال ۲۰۲۱ غول خودروسازی از تولید بیش از ۹۰۰ هزار خودرو به ۱۷.۷ میلیارد دلار بوده که سود ۵.۵ میلیارد دلاری را برای این شرکت به همراه داشته است.