نخست وزیر تایوان خواستار اصلاحاتی سریع در قانون است که مجازات های سخت تری به همراه دارد تا از سرقت فناوری تراشه خود توسط چین جلوگیری کند.
به گزارش رویترز، در ماه فوریه و در بحبوحه افزایش نگرانی ها درباره ادعاهای مربوط به افزایش خرابکاری اقتصادی چین در تایوان، کابینه این کشور پیشنهاد کرد قوانین سختگیرانه تری در این زمینه اعمال شود.
این درحالی است که TSMC که غول صنعت تراشه سازی به حساب می آید و ۹۲ درصد ظرفیت تولید نیمه رساناهای پیشرفته جهان را در اختیار دارد نیز در تایوان فعالیت می کند.
تراشه های تولید شده در تایوان در همه چیز از جت های جنگنده گرفته تا موبایل های هوشمند استفاده می شوند و دولت این کشور آسیایی از مدت ها قبل نگران تلاش های چین برای کپی فعالیت هایش از طریق روش های مختلف مانند خرابکاری اقتصادی، استخدام نیروهای انسانی مستعد و موارد دیگر است.
-

قلم لمسی مومکس مدل TP1S
خرید محصول -

شارژر همراه انکر مدل A1266 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت به همراه کابل microUSB
خرید محصول -

سوئیچ مخفی لمسی خودرو مدل EP104
اطلاعات بیشتر -

اسپیکر بلوتوثی مدل Charge mini 2 Plus
خرید محصول -

ست تاپ و شلوارک زنانه ناربن مدل ۱۵۲۱۳۲۴-۴۱
خرید محصول -

هنذفری بلوتوثی مدل Airpod pro
۳۶۰,۵۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

کیت رنگ مو بیول مدل GOLDEN شماره ۷.۱۵ حجم ۱۰۰ میلی لیتر رنگ بلوند تنباکویی متوسط
خرید محصول -

کرم پودر دی سل شماره ۲۲ حجم ۳۵ میلی لیتر
خرید محصول
سو تسونگ چانگ نخست وزیر تایوان در جلسه کابینه گفت بود: «زنجیره ذخایر سرخ»( اشاره به رنگ حزب کمونیست حاکم برچین) با استفاده از روش های مختلف سعی کرده به تایوان نفوذ کند، نیروهای مستعد آن را بگیرد و فناوری اش را سرقت کند.
او در ادامه افزوده بود: سازمان های مجری قانون تایوان باید برای مقابله و تحقیق در این باره، با هم همکاری کنند.
نخست وزیر تایوان از وزارت دادگستری کشور خواسته تا با همکاری پارلمان تضمین کند اصلاحات پیشنهادی در قانون در ماه فوریه در سریع ترین زمان ممکن تصویب شود.
وزارتخانه های دیگر از جمله اقتصاد و شورای امور سیاست گذاری چین نیز باید مجازات ها برای شرکت های چینی که با ظاهر موسسات تایوانی سعی در استخدام نیروهای مستعد این کشور دارند را نیز افزایش دهند.
کابینه تایوان پیشنهاد کرده تحت قانون امنیت ملی جرائم جدید برای خرابکاری اقتصادی تعریف شود.
به این ترتیب زمینه برای مجازات ۱۲ سال حبس برای افرادی فراهم می شود که فناوری های اصلی را به چین یا دشمنان خارجی فاش می کنند.







