شرکت متا، مالک فیسبوک در اطلاعیهای اعلام کرد که یک گروه هکری به حساب چند چهره برجسته اوکراین از جمله مسئولان ارتش، سیاستمداران و خبرنگاران این کشور در فیسبوک حمله کرده است. بهعلاوه، مجموعهای از اکانتهای جعلی که در حال نشر اطلاعات گمراهکننده بودند، از این پلتفرم حذف شدهاند.
به گزارش رویترز، متا این حمله را منتسب به گروه Ghostwriter میداند. این شرکت میگوید هکرها کنترل اکانتها را در دست گرفته بودند و سعی کردند پستهایی را از یوتیوب در این صفحات به اشتراک بگذارند که نیروهای ارتش اوکراین را ضعیف نشان میداد. یکی از این ویدیوها ظاهرا تعدادی سرباز اوکراینی را نشان میداد که از جنگل خارج و با پرچم سفید تسلیم شده بودند.
تیم امنیت متا میگوید قدمهای لازم را برداشته تا اکانتهای تحت حمله را ایمن کند. این شرکت همچنین دامنههای فیشینگی را که مورد استفاده هکرها قرار گرفته بود، مسدود کرده است. متا نام اکانتهای مورد حمله را منتشر نکرده، اما مدعی است که آنها را در جریان این اتفاق قرار داده است.
-
شارژر دیواری امی مدل MY-220
خرید محصول -
نخ دندان اورال-بی مدل Super
خرید محصول -
کارت حافظه microSDHC مستر مدل A-01 کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I U1 سرعت 30MBps ظرفیت ۸ گیگابایت
خرید محصول -
کیف دوشی چرم بارثاوا مدل ۱۲۵۶
خرید محصول -
دستبند طلا ۱۸ عیار مردانه لیردا مدل اسم جان
۷۲۵,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
باتری موبایل مدل APN 616-00346 ظرفیت ۲۷۱۶ میلی آمپر ساعت مناسب برای گوشی موبایل اپل Iphone X
خرید محصول -
هدفون بی سیم اولنگ مدل MX888
خرید محصول -
مچ بند هوشمند مدل FunDo
اطلاعات بیشتر
فیسبوک با اکانتهای جعلی مقابله میکند
غول شبکههای اجتماعی همچنین میگوید در ۴۸ ساعت گذشته شبکهای متشکل از حدود ۴۰ اکانت، گروه و صفحه جعلی را از فیسبوک و اینستاگرام حذف کرده است. این اکانتها که ناقض قوانین مقابله با رفتارهای غیرحقیقی بودهاند، از روسیه و اوکراین هدایت میشدند و افراد اوکراینی را هدف قرار داده بودند.
اکانتهای جعلی که خودشان را به عنوان منابع مستقل خبری معرفی کرده بودند، مدعی بودند که غرب به اوکراین خیانت کرده و این کشور شکست خورده است. متا میگوید میان این شبکه از اکانتها و عملیات دیگری که در ماه آوریل ۲۰۲۰ با آن مقابله کرده بود، ارتباطاتی پیدا کرده است. این ارتباط ظاهرا به افراد مستقر در روسیه، منطقه «دونباس» اوکراین و دو رسانه NewsFront و SouthFront در منطقه کریمه میرسد.
توییتر هم اعلام کرده که چندین اکانت را به خاطر اشتراکگذاری لینکهای ناقض قوانین این پلتفرم مسدود کرده است. این شرکت هم ادعا میکند که بررسیها از ارتباط این اکانتها با روسیه خبر میدهد و آنها ظاهرا قصد داشتهاند که جریان اطلاعات را درباره درگیریهای داخل اوکراین مختل کنند.