دبیرکل سازمان ملل متحد، آنتونیو گوترش، روز دوشنبه خواستار قوانین جدیدی در مورد استفاده از تسلیحات خودمختار موسوم به رباتهای قاتل، شد، این موضوع به عنوان نکتهای کلیدی در جلسه آغازین گفتگو در ژنو مطرح شد.
به گزارش نیویورک پست، مذاکره کنندگان در مذاکرات سازمان ملل به مدت هشت سال در مورد محدودیتهای سلاحهای خود مختار مرگبار یا قوانین آن که کاملاً توسط ماشین کنترل میشوند و بر فناوریهای جدیدی مانند هوش مصنوعی و تشخیص چهره متکی هستند، بحث کرده اند.
کلر کانبوی عضو نهاد Stop Killer Robots در این خصوص گفت: «سرعت فناوری واقعاً در حال پیشی گرفتن از سرعت مذاکرات دیپلماتیک است. (این) فرصتی تاریخی برای دولتها است تا گامهایی برای محافظت از بشریت در برابر استقلال در استفاده از زور بردارند.»
-
دستبند نقره مردانه لیردا مدل اسم نیما DCR 371
۲,۹۹۴,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل جاست موبایل مدل ShutterGrip
خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل باسئوس مدل SUYL-BWL0
خرید محصول -
ساعت هوشمند سامسونگ مدل Gear S3 Frontier SM-R760 بند لاستیکی
اطلاعات بیشتر -
ضربه گیر لق کن دستگاه لاستیک درار خودرو مدل mag-91
اطلاعات بیشتر -
شارژر دیواری سونی اریکسون مدل K-750
خرید محصول -
محافظ صفحه نمایش مدل FRO-2 مناسب برای اپل واچ ۴۲ میلی متری
خرید محصول -
کابل تبدیل USB به ۳۰-پین ویژه iPad و iPod و iPhone
خرید محصول
اگر توافقی حاصل نشود، کشورها ممکن است مذاکرات را به مجمع دیگری در داخل یا خارج از سازمان ملل منتقل کنند. اما فشارها تا حدی به دلیل گزارش پانل سازمان ملل در ماه مارس افزایش یافته است که گفته بود اولین حمله پهپاد خودگردان ممکن است قبلاً در لیبی استفاده شده باشد.
گوترش در آغاز مذاکرات پنج روزه گفت: «کنفرانس بازنگری را تشویق میکنم تا روی یک برنامه بلندپروازانه برای آینده برای ایجاد محدودیتهایی در استفاده از انواع خاصی از سلاحهای خودمختار به توافق برسند». برخی از کشورهای شرکت کننده مانند اتریش خواستار ممنوعیت کامل سلاحهای مرگبار موسوم به رباتهای قاتل هستند در حالی که برخی دیگر از جمله واشنگتن محتاطتر بوده و به مزایای بالقوه چنین سلاحهایی اشاره کرده اند که ممکن است در اصابت اهداف دقیقتر از انسان باشد.