صفحهی جعلی دانلود ویندوز ۱۱ که بسیار شبیه صفحهی رسمی سایت مایکروسافت است، بدافزار به کامپیوتر کاربران وارد میکند و باعث سرقت اطلاعات مرورگر و والتهای رمزارز میشود.
افرادی سودجو اخیراً یک صفحهی جعلی دانلود ویندوز ۱۱ مایکروسافت (Microsoft Windows 11) را طراحی کردهاند که در صورت استفاده از آن بدافزار به درون کامپیوتر کاربر وارد میشود. براساس آنچه Windows Central مینویسد، هکر ازطریق این روش بدافزارهایی را وارد کامپیوتر میکند که توانایی سرقت دادههای مرورگر و والتهای رمزارز را دارند.
ظاهراً صفحهی جعلی دانلود ویندوز ۱۱ بخشی از کمپین گستردهتری است که با هدف سرقت اطلاعات کاربران آغازبهکار کرده است. گفته میشود این کمپین تا حدی در تلاش برای سوءاستفاده از کسانی است که اطلاعاتی دربارهی پیشنیازهای سختافزاری سیستمعامل جدید مایکروسافت ندارند.
قربانیان ممکن است پس از مشاهدهی صفحهی نتایج سمی که شامل صفحهی جعلی دانلود ویندوز ۱۱ میشود درمعرض حملهی هکری قرار بگیرند. URL به وضوح نشان میدهد وبسایت مورد اشاره تحت مدیریت مایکروسافت نیست، اما صفحهی دانلود در نگاه اول رسمی و بدون مشکل به نظر میرسد. این صفحه شامل تصاویر و لوگوی مایکروسافت و همان فونتی است که در وبسایت رسمی ردموندیها استفاده میشود.
-
کیف رودوشی گودیکا مدل e5192
۷۳۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
شلوار جین بچگانه دیان کد HG001
۲,۰۹۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
موس پد مدل Red Dead
۲۴,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
جعبه بسته بندی مدل کیبوردی k01 بسته ۶۰ عددی
۳۹۸,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
دسته بازی پلی استیشن ۴ مدل CUH-ZCT2E
۳,۱۰۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لپ تاپ ۱۲ اینچی اپل مدل MacBook MLHE2 2016 با صفحه نمایش رتینا
خرید محصول -
هندزفری بلوتوث شیائومی مدل AirDots
خرید محصول -
پنل بخاری دیجیتالی والافن مدل VFNP08 مناسب برای پژو پارس
اطلاعات بیشتر
صفحهی جعلی ویندوز ۱۱ شامل گزینهی Download Now است که اگر روی آن کلیک کنید یک فایل مخرب با پسوند exe روی سیستم شما نصب میشود.
کمپین جدید از نوعی بدافزار به اسم Inno Stealer استفاده میکند. این بدافزار توانایی دور زدن Defender را دارد، سرویسهای امنیتی سیستمعامل را حذف میکند و با بهرهگیری از یکسری تاکتیک دیگر وارد کامپیوتر میشود.
Inno Stealer پس از نفوذ به کامپیوتر میتواند کوکیها و اطلاعات ذخیرهشدهی مرورگر و دادههای والت رمزارز کاربر را جمعآوری کند. گوگل کروم، مایکروسافت اج و دیگر مرورگرهای محبوب هدف Inno Stealer قرار میگیرند.
اوایل سال جاری میلادی کمپین مشابهی آغاز به کار کرد که به روشی مشابه ازطریق صفحهی جعلی دانلود ویندوز ۱۱ در تلاش برای وارد کردن بدافزار به کامپیوتر کاربران بود. در هر دو مورد شاهد طراحی صفحهای بودهایم که مشابه صفحات وبسایت رسمی مایکروسافت است و بههمیندلیل، کاربر شاید در نگاه اول متوجه جعلی بودن صفحه نشود.
هنگام جستوجو برای دریافت بهروزرسانی حتماً منبع هر فایلی را که دانلود میکنید با دقت بررسی کنید.