به نظر میرسد که کسی به زاکربرگ اعتماد ندارد. اگر شما هم تمایلی ندارید که آینده متاورس به دست فیسبوک و شرکتهای بزرگی مثل مایکروسافت بیفتد، باید بگوییم که بنابر یک نظرسنجی تازه راه اندازی شده، شما تنها نیستید.
به گزارش سایت بیاینکریپتو، این تحقیقات نشان داده که ۳ نفر از هر ۴ نفر نمیخواهند که تسلط دنیای متاورس به دست شرکتی بیفتد که در بحث محافظت از داده و امانتداری مسائل زیادی دارد.
این در حالی است که مارک زاکربرگ تغییراتی اساسی در شرکت خود ایجاد کرد و حتی برای ورودی رسمی در دنیای متاورس، نام آن را به Meta تغییر داد.
-
کرم ژل آبرسان آمبرلا مدل Grape حجم ۲۵۰ میلی لیتر به همراه کرم ژل آبرسان حجم ۷۵ میلی لیتر
خرید محصول -
دستبند طلا ۱۸ عیار دخترانه لیردا مدل اسم روشن
۱,۵۴۷,۹۸۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
فلش مموری سن دیسک مدل Ultra Dual Drive USB Type-C ظرفیت ۳۲ گیگابایت
۳۰۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
بند ساعت مچی مدلpa20
خرید محصول -
شارژر دیواری شیائومی مدل Note10 Lite
خرید محصول -
چراغ آویز مدل شیپوری کد ROS27
۱۷۵,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لپ تاپ ۱۵ اینچی اچ پی مدل ZBook 15 G5 Mobile Workstation – D
خرید محصول -
کیف دوشی زنانه گابل مدل ۵۳۸۸۱۱ Mystery
خرید محصول
متاورس یکی از جدیدترین حوزههای دنیای تکنولوژی است که چه مثل زاکربرگ یکی از هواداران آن باشید چه مثل ایلان ماسک یکی از منتقدین آن، یک چیز در مورد آن بدیهی است و آن ورود قریب الوقوع اغلب شرکتهای عظیم تکنولوژی و مالی جهان به این حوزه است.
این نظرسنجی که بین ۱۰۰۰ بزرگسال آمریکایی انجام گرفته مشخص میکند که اغلب مردم ترجیح میدهند که متاورس در یک پلتفرم بلاکچینی غیر متمرکز مثل اتریوم یا کاردانو اجرا شود. نظرسنجی انجام گرفته توسط Advakate Group نشان میدهد که ۸۷ درصد از مردم این نسخه از متاورس را ترجیح میدهند و ۷۷ درصد دیگر هم به طور بخصوصی از قدرت گرفتن فیسبوک در دنیای متاورس واهمه دارند.
متمرکز کردن متاورس بزرگترین مشکلی بود که در این نظرسنجی به آن اشاره شد. فیسبوک در مرکز این متمرکزسازی قرار دارد و زاکربرگ هم به تواناییهای تقویت متمرکز سازی معروف است. متا در حال حاضر صاحب اینستاگرام و واتساپ است که هر کدام بیش از ۱ میلیارد کاربر دارد. متا حتی برای خرید Snapchat هم تلاشهایی کرده است.
زاکربرگ که برخی او را “The Zuck” مینامند، گفته بود که قصد درآمدزایی از این دنیای مجازی جدید را ندارد. در سال گذشته او گفته بود:
نکته مهم اینجاست که هیچ شرکتی قادر به مدیریت متاورس نخواهد بود، زیرا این تجسمی از اینترنت خواهد بود.
بنابر این نظرسنجی اما، افراد بسیار کمی حرفهای او را باور کرده اند، به همین خاطر استفاده از یک پلتفرم غیر متمرکز بدون حاکمی مثل اتریوم را ترجیح میدهند.
حتی در آن زمان هم سوال اصلی این است که کدام بلاکچین میتواند به پایه و اساس اصلی دنیای متاورس تبدیل شود. بیت کوین که قادر به پشتیبانی از قراردادهای هوشمندی که برای این دنیای مجازی حیاتی خواهد بود، نیست. اتریوم هم از کارمزدهای بالا و محدودیت عملکردی رنج میبرد.
یکی از جایگزینهای مهم اتریوم، سولانا است که تمرکز زدایی را فدای کارمزد و سرعت کرده است. بلاکچینهای دیگر هم مثل کاردانو، آوالانچ، پولکادات، ترا، فانتوم و آلگوراند هم هنوز به پذیرش همگانی نرسیده اند.