افشای تصاویر سوکت LGA 4677 اینتل مخصوص پردازنده‌های Sapphire Rapids

پس از انتشار عکس‌های مربوط به سوکت جدید AMD SP5، حالا نوبت به اینتل رسیده تا تصاویر پلتفرم LGA 4677 این شرکت برای پردازنده‌های سرور Sapphire Rapids افشا شود.

پیش از این فقط تصاویر مربوط به سوکت SP5 شرکت AMD منتشر شده بود اما حالا شاهد افشای تصاویر مادربرد مبتنی بر این پلتفرم هستیم. مادربرد SP5 از دو سوکت SP5 یا همان LGA 6096 استفاده می‌کند و ۲۴ اسلات حافظه DDR5 اطراف آن قرار دارند.

بر این اساس مادربرد مذکور از حافظه‌های ۱۲ کاناله پشتیبانی کرده که با احتساب دو اسلات برای هر کانال در نهایت ۱۲ ترابایت حافظه رم را در صورت استفاه از ماژول‌های ۱ ترابایتی روی این پلتفرم قرار می‌گیرند.

این مادربرد حداقل به ۳۸ عدد VRM مجهز شده که به نظر می‌آید بیشتر آنها مربوط به اسلات‌های DDR5 و IO هستند در حالی که انرژی پردازنده‌ها توسط مدار تغذیه ۷ فاز تامین می‌شود، هر کدام از آنها هیت سینک اختصاصی خود را دارا هستند.

همچنین انتظار می‌رود این مادربرد از دو کانکتور ۸ پین استفاده کند اما وضعیت سایر کانکتورها مشخص نیست. هر پردازنده AMD EPYC Genoa تا ۷۰۰ وات توان مصرفی دارد و به همین علت انتظار کانکتورهای بیشتری بر روی این مادربرد را داریم.  همانطور که در تصویر بالا پیداست این مادربرد به دو سوکت SP5 مجهز شده و تا ۱۹۲ هسته و ۳۸۴ رشته پردازشی را پشتیبانی می‌کند.

پلتفرم اینتل به دو سوکت LGA 4677 برای پشتیبانی از پردازنده‌های Sapphire Rapids SP Xeon مجهز شده است. این سوکت‌ها تا ۳۲ اسلات DDR5 را نیز در کنار خود جای داده‌اند.

همچنین این مادربرد به ۳۴ عدد VRM برای تغذیه پردازنده‌ها و حافظه‌ها مجهز شده است و ۸ ترابایت حافظه رم را پشتیبانی می‌کند. پردازنده‌های Sapphire Rapids SP Xeon حداکثر تا ۷۰۰ وات مصرف انرژی دارند و در تصویر دو کانکتور ۸ پین و یک کانکتور ۱۲ پین روی مادربرد قابل مشاهده هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Support

سوالات و پشتیبانی

تماس با ما