امارات برنامههای خود برای راهاندازی اولین بیمارستان در فضای متاورس دنبال میکند و این مرکز احتمالا از مهرماه (ماه اکتبر) کار خود را آغاز خواهد کرد. بیماران میتوانند از طریق آواتارهای خود در این بیمارستان مجازی حضور داشته باشند و از پزشکان خود مشاوره بگیرند.
طبق گزارشهای منتشر شده، شرکت تامینکننده خدمات بهداشتی Thumbay مستقر در امارات به عنوان مسئول ساخت این بیمارستان مجازی معرفی شده که هم اکنون نیز کار خود را آغاز کرده است. درباره اولین بیمارستان در متاورس گفته شده که بیماران در آن میتوانند از طریق آواتارها حضور داشته باشند و همچنین با وجود آنها، میتوانند با پزشکان در تعامل باشند.
موسس و رئیس Thumbay Group توضیح میدهد: «ما در حال حاضر روی آن کار میکنیم و انتظار داریم تا قبل از اکتبر سال جاری راهاندازی شود. این یک بیمارستان کاملا مجازی خواهد بود که مردم با آواتار خود در آن حضور دارند و میتوانند از پزشکان مشاوره بگیرند.»
-
لنت ترمز جلو لنت پارس مدل pl23873 مناسب برای تیبا
اطلاعات بیشتر -
شارژر فندکی فیلیپس مدل DLP-2520U به همراه کابل تبدیل USB-C
خرید محصول -
کارت حافظه microSDXC مدل Ultra A1 کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I سرعت ۱۰۰MBps ظرفیت ۶۴ گیگابایت به همراه آداپتور SD
خرید محصول -
ریموت کنترل هارمونی مدل Ultimate One
خرید محصول -
ساک دستی گابل مدل Kiba 122012
۱,۴۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ باسئوس مدل CATLSW-02 طول ۱ متر
خرید محصول -
مبدل برق خودرو پرشین اینورتر مدل ۲۰۰۰
اطلاعات بیشتر -
عینک آفتابی زنانه پلیس مدل spld34 0xay
خرید محصول
خدمات اولین بیمارستان متاورس
گروه Thumbay در این بیمارستان مجازی، خدمات خود به بیمارانی که حداقل شش ماه بستری بودهاند/شدهاند یا فلج هستند را در قالب فناوریهای واقعیت افزوده و واقعیت مجازی متاورس ارائه میکنند.
هدف از ساخت این بیمارستان همچنین کمک به بیماران دارای معلولیت دائمی نیز است. Thumbay در این رابطه توضیح میدهد: «بیمارستان به این دسته از افراد هدست واقعیت افزوده و واقعیت مجازی میدهد تا بتوانند خانههایشان را ببینند. به عنوان مثال، یک فرد سریلانکایی که پس از تصادف فلج شده و تمام حرکات حسی خود را از دست داده و فقط مغزش کار میکند، برای مدت طولانی با ما بوده است. او با استفاده از فناوری واقعیت افزوده و واقعیت مجازی میتواند تجربه حضور در اتاق خود در سریلانکا را داشته باشد و به صورت مجازی از آن بازدید کند. این امر به بیماران انگیزه میدهد و آنها را امیدوار میکند.»
در مورد هزینههای این بیمارستان مجازی هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است اما احتمالا با هزینه دریافتی از سوی اپراتورهای مراقبتهای بهداشتی مطابقت خواهد داشت.
در نهایت، نایب رئیس گروه Thumbay همچنین فاش کرد که آنها در سیستمهای بیمارستان از هوش مصنوعی نیز استفاده میکنند تا شماره خودرو بیماران و چهره آنها هنگام ورود تشخیص داده شود.