اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا گفت: اگر فیسبوک به بهانه تصویب قوانین ضد افترا در این کشور فعالیت نکند، نشان داده که اهمیتی به حفظ امنیت فضای مجازی نمیدهد.
به گزارش رویترز، بر اساس قوانین جدید استرالیا شرکتهایی مانند فیسبوک در برابر وارد آمدن توهین و افترا توسط کاربرانشان به دیگران مسئول بوده و در صورت بی توجهی به این موضوع مجازات میشوند. تصویب قانون مذکور باعث شده فیسبوک تهدید کند دیگر در استرالیا فعالیت نمیکند.
استرالیا در جدیدترین تلاشها برای جلب توجه بیشتر شرکتهای اینترنتی جهانی به مدیریت محتوای موجود در پلتفرمهایشان، قصد دارد در صورتی که شخصی فرد دیگری را متهم کند، از شرکتهای فناوری بخواهد تا هویت افراد متخلف دارای حسابهای ناشناس را به اشتراک بگذارند.
به گفته نخست وزیر استرالیا اگر شبکههای اجتماعی نتوانند این اطلاعات را ارائه دهد، باید مسئولیت قانونی چنین رویدادهایی را بپذیرند. قانون پیشنهادی همچنین شبکههای اجتماعی را از نظر قانونی در برابر نظرات توهین آمیز زیر پستهای ناشران محتوا مسئول معرفی میکند.
-
لباس خواب زنانه کد T-901-10
۱۰۳,۹۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لاستیک موجگیر ایران مانرو کد ۵۴۱ مناسب برای پراید بسته دو عددی
اطلاعات بیشتر -
توییتر خودرو مدل FA-4602T
خرید محصول -
برس چوبی بزرگ حرفه ای دندانه چوبی و فلزی دلگان مدل W01-1400001 بسته ۲ عددی
inf ﷼ خرید محصول -
کفش دخترانه مدل ۴۵۶
خرید محصول -
دزدگیر خودرو استیل میت مدل GRH/RX1000 -R4
اطلاعات بیشتر -
لاک ناخن ورتوسا کد ۱۳ مجموعه ۵ عددی
خرید محصول -
شیشه شکن سفری کد cmpsagak55
خرید محصول
موریسون در پاسخ به سوالی در شبکه تلویزیونی ناین نیوز که آیا نگران است فیسبوک به خاطر تصویب قانون جدید، استرالیا را ترک کند، گفت: انجام این کار”اعتراف به این است که آنها هیچ علاقهای به ایمن کردن دنیای آنلاین ندارند”.
موریسون افزود این آزادی بیان نیست که به عنوان یک خرابکار نقابدار در زیرزمین پنهان شوید و مردم را مورد آزار و اذیت و تعقیب قرار دهید. اگر میخواهید چیزی بگویید، پس باید بگویید که کیستید، و اگر رسانههای اجتماعی به شما اجازه دهند این کار را با مخفی کاری انجام دهید، آنها را مورد بازخواست قرار خواهیم داد.