راهحل جدید گوگل برای تبدیل کاربری گوشی تک سیم به دو سیم کارت، جابجایی میان خطوط و اپراتورهای مختلف را آسانتر خواهد کرد.
ظاهرا برای هر شخصی که از دستکاری سیم کارت ها و جابجایی میان شرکتهای مخابراتی خسته شده، گوگل در اندروید ۱۳ چارهای اندیشیده است. این قابلیت، امکان ایجاد چندین نمایه در یک eSIM واحد را فراهم خواهد کرد. راهحل جدید گوگل برای تبدیل کاربری گوشی تک سیم به دو سیم از طریق اعطای مجوز به نمایههای فعال چندگانه (MEP)، در پروژه منبعباز اندروید و وبسایت توسعهدهندگان این پلتفرم ارجاع داده شده که بهنظر میرسد، طبق پست وبلاگ منتشر شده توسط میشال رحمان، ویرایشگر فنی ارشد اندروید، این قابلیت در بهروزرسانی بزرگ بعدی اندروید ۱۳ ارائه خواهد شد.
-
کرم ژل آبرسان آمبرلا مدل Grape حجم ۲۵۰ میلی لیتر به همراه کرم ژل آبرسان حجم ۷۵ میلی لیتر
خرید محصول -
دستبند طلا ۱۸ عیار دخترانه لیردا مدل اسم روشن
۱,۵۴۷,۹۸۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
فلش مموری سن دیسک مدل Ultra Dual Drive USB Type-C ظرفیت ۳۲ گیگابایت
۳۰۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
بند ساعت مچی مدلpa20
خرید محصول -
شارژر دیواری شیائومی مدل Note10 Lite
خرید محصول -
چراغ آویز مدل شیپوری کد ROS27
۱۷۵,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لپ تاپ ۱۵ اینچی اچ پی مدل ZBook 15 G5 Mobile Workstation – D
خرید محصول -
کیف دوشی زنانه گابل مدل ۵۳۸۸۱۱ Mystery
خرید محصول
ایده گوکل برای اعطای مجوز به پروفایلهای متعدد در یک سیم کارت واحد، کار را برای افرادی که میخواهند میان شبکههای اپراتورها جابجا شوند، بسیار آسانتر خواهد کرد و همچنین هزینههای سختافزاری را نیز با کاهش مواجه کرده و نیاز به ایجاد فضا برای یک یا دو سیم کارت فیزیکی را کاهش میدهد. در عوض، سازندگان تلفن میتوانند از این فضا برای افزایش اندازه باتری بهره ببرند یا از طریق کارت MicroSD، یک اسلات برای ذخیرهسازی خارجی را به دستگاهها اختصاص دهند.
قابلیت تبدیل کاربری گوشی تک سیم به دو سیم برای افرادی که بهطور مداوم میان خطوط شخصی و کاری خود در حال سوئیچ هستند، بسیار مفید واقع خواهد شد. مهمتر از آن، این ویژگی یک اولویت بزرگ برای دارندگان تلفن در اکثر کشورها نیز محسوب میشود، جاییکه سازندگان گوشیهای همراه انواع دستگاهها را با ترکیبی از دو نوع سیمکارت فیزیکی و الکترونیکی یا دو سیم کارت فیزیکی عرضه میکنند.
گوشیهای همراه در حال حاضر به یک اتصال فیزیکی بین سیم کارت و مودم متکی هستند و برای چند سیم کارت به اتصالات جداگانه نیاز خواهد بود. راهحل MEP گوگل که در سال ۲۰۲۰ بهعنوان یک پتنت مورد ثبت قرار گرفت، یک رابط فیزیکی واحد را بین اتصالات دیجیتال (منطقی) مختلف تقسیم میکند. رحمان پس از یافتن شواهدی مبنی بر اینکه گوگل راهحل MEP را روی یک سختافزار نامشخص از پیکسل امتحان کرده است، پیشبینی کرده که این رویکرد بهزودی در اندروید ۱۳ آغاز بهکار خواهد کرد.