پاورتل/ اپل به اتهام نقض حقوق مالکیت فکری شرکت PMC در یک دادگاه فدرال به پرداخت غرامت هنگفت ۳۰۸.۵ میلیون دلاری محکوم شد.
اپل در سراسر دنیا با پروندههای حقوقی بسیاری در زمینه مالکیت فکری درگیر است و در جدیدترین مورد توسط یک قاضی فدرال در تگزاس به جرم نقض حقوق پتنت مربوط به مدیریت حقوق دیجیتال (DRM) محکوم شده است. این پتنت متعلق به شرکت «Personalized Media Communications» یا به اختصار PMC است و بر اساس رای دادگاه اپل باید ۳۰۸.۵ میلیون دلار به عنوان غرامت به آنها پرداخت کند.
PMC ماهیتی غیر عملی یا NPE دارد؛ بدین معنی که محصولی خاص تولید نمیکند بلکه تنها پتنتهایی را در مراجع ذیصلاح ثبت میکند و در صورتی که شرکتی مثل اپل آنرا نقض کند، با توسل به دادگاه غرامتی هنگفت را طلب خواهد کرد. اغلب پتنتهای این شرکت که در سال ۱۹۸۱ تاسیس شد، در زمینه تجهیزات مخابراتی به ثبت رسیدهاند. دیگر روش این شرکت برای کسب درآمد صدور مجوز پتنت برای شرکتهایی مثل سیسکو، سونی، موتورولا و Zynga است.
-
شارژر همراه وپو مدل PD10Q ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
آبمیوه گیری کنوود مدل JEM500SS
۵,۰۴۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لپ تاپ ۱۷ اینچی اچ پی مدل OMEN 17-AN100 – F
خرید محصول -
شارژر بی سیم انکر مدل A2511 PowerPort Qi
خرید محصول -
مجموعه ۳ عددی چمدان تاپ یورو مدل Te-p02
خرید محصول -
اسپیکر قابل حمل جی پاس مدل GMS8575
خرید محصول -
هدبند ورزشی آی تمر مدل حرف M کد ۳۰۴
۳۹,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
اسپیکر دسکتاپ هوتما مدل EG_109BT
۱,۲۱۲,۵۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
این پرونده در ۲۰۱۵ به دادگاه ارائه شد و بر اساس اسناد ارائه شده PMC مدعی است اپل در فناوریهایی نظیر FairPlay که در توزیع محتوای کد گذاری شده از آیتونز، اپ استور و اپل موزیک کاربرد دارد، ۷ پتنت این شرکت را نقض کرده است. کوپرتینوییها در ابتدا توانستند پرونده را به سود خود خاتمه دهند اما PMC خواستار تجدید نظر شده و در نهایت رای را به سوی خود برگرداند.
اپل با ناامید کننده خواندن این رای از تصمیم خود برای درخواست تجدید نظر خبر داده است. PMC پیش از این گوگل و یوتیوب را هم به دلایل مشابه به دادگاه کشانده بود اما در آن موارد بازنده شد. این شرکت در حال حاضر هم با نتفلیکس در دادگاه جدال دارد.