طبق گزارشی که از سوی «وال استریت ژورنال» منتشر شده، ایلان ماسک پاییز سال گذشته با همسر همبنیانگذار گوگل، «سرگی برین» ارتباط داشته و ظاهرا همین موضوع باعث شده که برین اوایل سال جاری میلادی تقاضای طلاق از «نیکول شاناهان» کند و همچنین دوستی طولانیمدتش را با ایلان ماسک قطع کند.
ایلان ماسک اتهام رابطه با همسر هم بنیانگذار گوگل را رد کرد
ایلان ماسک و سرگی برین ارتباط دوستانه بلندمدتی با یکدیگر داشتند و حتی ثروتمندترین فرد جهان برخی مواقع در خانه برین در سیلیکون ولی میمانده است.
این اولین باری نیست که خبری مرتبط با رسوایی جنسی ایلان ماسک منتشر میشود. چند وقت پیش هم در گزارشی ایلان ماسک متهم شده بود که به یک مهماندار در ازای برقراری ارتباط، پیشنهاد اهدای اسب داده است.
-
دستبند نقره مردانه لیردا مدل اسم نیما DCR 371
۲,۹۹۴,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل جاست موبایل مدل ShutterGrip
خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل باسئوس مدل SUYL-BWL0
خرید محصول -
ساعت هوشمند سامسونگ مدل Gear S3 Frontier SM-R760 بند لاستیکی
اطلاعات بیشتر -
ضربه گیر لق کن دستگاه لاستیک درار خودرو مدل mag-91
اطلاعات بیشتر -
شارژر دیواری سونی اریکسون مدل K-750
خرید محصول -
محافظ صفحه نمایش مدل FRO-2 مناسب برای اپل واچ ۴۲ میلی متری
خرید محصول -
کابل تبدیل USB به ۳۰-پین ویژه iPad و iPod و iPhone
خرید محصول
ثروتمندترین فرد جهان حالا در توییتی در واکنش به این خبر نوشته است: «این گزارش کاملا مهمل است. من و سرگی رفیقیم و دیشب در یک مهمانی کنار هم بودیم! من در طول سه سال فقط دو بار نیکول را دیدهام و در هر دو بار کلی آدم اطراف ما بودند. هیچ اتفاق رمانتیکی رخ نداد.»
مدیرعامل تسلا در ادامه در توییت دیگری نوشت که او مدتهاست با هیچ کسی رابطه نداشته است. ماسک همچنین افزود: «حمله به شخصیت من امسال به سطح جدیدی رسیده، اما همه این گزارشها توخالی هستند. من ساعتهای بسیار طولانی کار میکنم، بنابراین فرصتی برای این شیطنتها نیست.»