ایلان ماسک که هدایت چهار شرکت دیگر را هم برعهده دارد، در گزارشی به کمیسیون بورس و اوراق بهادار گفت خودش مدیرعامل توییتر است.
اگرچه ایلان ماسک یکشنبه در توییتی گفته بود که نمیداند مدیرعامل توییتر کیست، اما حالا اسناد ارسالشده به کمیسیون بورس و اوراق بهادار نشان میدهند که حداقل فعلا خود او سکان هدایت این شبکه اجتماعی بزرگ را در دست گرفته است.
-
ادو پرفیوم زنانه گرلن مدل Idylle حجم ۱۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
گردنبند طلا ۱۸ عیار زنانه کد S03
۳۰,۴۸۳,۶۰۰ ﷼ خرید محصول -
بادی نوزادی نیل کوک مدل روزانه مجموعه ۳ عددی
۱,۲۵۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
وزنه دمبل ام دی ام وزن ۱.۵ کیلوگرم بسته ۲ عددی
خرید محصول -
شارژر همراه ژیپین مدل T23 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
هدفون بلوتوثی مارلی مدل Positive Vibration 2
خرید محصول -
کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ نیتیو یونیون کد ۸۵۲۷ طول ۳ متر
خرید محصول -
فیلتر دستگاه تصفیه کننده آب سی سی کا مدل جامبو کد HZK
خرید محصول
ایلان ماسک به دنبال خرید توییتر به سرعت به سراغ تحت کنترل درآوردن این شرکت رفت و مدیران ارشد آن را اخراج کرد. در همین سند ارسالی به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمده است: «افراد زیر که پیش از خرید شرکت مدیران توییتر بودند، دیگر توییتر را هدایت نمیکنند: «برت تیلور»، «پاراگ آگراوال»، «امید کردستانی»، «دیوید روزنبلات»، «مارتا لین فاکس»، «پاتریک پیچت»، «اگان دوربان»، «فی-فی لی» و «میمی آلهمایهو».»
او همچنین اعضای هیئت مدیره را برکنار و خودش را به عنوان تنها عضو این هیئت معرفی کرد. البته ماسک میگوید انحلال هیئت مدیره صرفا یک تصمیم موقتی بوده و انتظار میرود که در آینده افراد دیگری این وظیفه را برعهده بگیرند.
مدیرعامل توییتر به اعمال تغییرات مشغول است
ثروتمندترین فرد جهان به همراه گروه کوچکی از مهندسان تسلا به شدت مشغول اعمال تغییرات کوچک و بزرگ در توییتر بودهاند. این شبکه اجتماعی حالا به کسانی که وارد حساب کاربری خود نشدهاند، بخش Explore را نشان میدهد. و طبق گزارشها، احتمالا قابلیت احراز هویت برای تیک آبی به بخشی از سرویس جدید توییتر بلو با قیمت ماهانه ۲۰ دلار تبدیل میشود.
گفتنی است که در حال حاضر در کنار ایلان ماسک چند نفر دیگر از جمله جک دورسی، همبنیانگذار این شبکه اجتماعی همچنان از جمله مالکان این شرکت به حساب میآیند. افزون بر او، شرکت هولدینگ پادشاهی عربستان سعودی و شاهزاده «ولید بن طلال» دیگر اشخاصی هستند که مالکیت توییتر جدید را در اختیار دارند. همین حضور طلال باعث شده سناتور «کریس مورفی» خواستار بررسی این معامله از دید امنیت ملی توسط کمیته سرمایهگذاری خارجی آمریکا شود.
شماری از کارمندان توییتر در گفتگو با رویترز اعلام کردهاند که گفتگوهای بسیار محدودی با ماسک یا سایر مدیران جدید شرکت داشتهاند و با استفاده از شنیدهها نتیجه میگیرند که چه اتفاقاتی در حال افتادن در شرکت است.