طبق گزارش سازمان ملل در حال حاضر دوسوم از مردم جهان به اینترنت دسترسی دارند، اما کماکان ۲.۹ میلیارد نفر برابر با ۳۷ درصد جمعیت زمین، هنوز امکان دسترسی به اینترنت را ندارند.
طبق اطلاعات منتشرشده در این گزارش که بهتازگی از سوی اتحادیه بینالمللی مخابرات سازمان ملل منتشر شده است، ۹۶ درصد افراد محروم از اینترنت در کشورهای درحال توسعه زندگی میکنند؛ البته در این گزارش به این موضوع هم اشاره شده که گسترش دسترسی به اینترنت در سراسر جهان سرعت خوبی پیدا کرده و پاندمی کرونا نیز به افزایش سرعت فراگیری اینترنت در تمام نقاط جهان کمک کرده است.
طبق اطلاعات منتشرشده در این گزارش، میزان جمعیتی که به اینترنت دسترسی دارند از ۴.۱ میلیارد نفر در سال ۲۰۱۹ به ۴.۹ یک میلیارد نفر در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است. در سال ۲۰۲۰ گسترش کلی فراگیری دسترسی به اینترنت جهان به بیش از ۱۰ درصد رسیده که بالاترین رشد سالانه در دهه اخیر است.
-
اسپیکر قابل حمل مدل lln-25
۹۹۹,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لیوان سفری لایت مای فایر مدل pack up-01
خرید محصول -
شلف رومیزی طرح گل
خرید محصول -
کابل اپتیکال مکا مدل MOC4 طول ۳ متر
۱۹۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کفش فوتسال مردانه نیترو مدل آکوآ کد ۱۰۰۴۹
۴۲۹,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
پلاستیک حرارتی فروزان مدل شرینگ ۱۰ طول ۱۰ متر
۴۸,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
تی شرت ورزشی زنانه بی فور ران مدل ۲۱۰۳۲۹-۵۹
۹۹۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
شارژر دیواری مدل A1720
خرید محصول
افزایش شیوع کرونا در سراسر جهان و بیشتر شدن میزان دورکاری، آموزش آنلاین، تجارت آنلاین و بانکداری آنلاین، افزایش سرعت دسترسی به اینترنت را در میان جمعیتی که قبلاً از آن محروم بودهاند، به دنبال داشته است. لازم به ذکر است در حال حاضر ۹۵ درصد از جمعیت جهان در مناطق تحت پوشش اینترنت موبایل زندگی میکنند.
البته گسترش دسترسی به اینترنت تنها بخشی از داستان است. میزان قابلتوجه از افرادی که تازه به اینترنت دسترسی پیدا کردهاند، اینترنت پایدار و سریعی ندارند. درضمن شکاف دیجیتالی بسیار گسترده میان کشورهای ثروتمند و فقیر را نیز باید در نظر بگیریم. متأسفانه ۹۶ درصد جمعیت کشورهای فقیر هنوز نمیتوانند از اینترنت استفاده کنند. همچنین در میزان دسترسی جمعیت شهری و روستایی جهان به اینترنت هم شاهد اختلاف بسیار زیادی هستند. در حال حاضر ۷۹ درصد از جمعیت جهان میتوانند از اینترنت استفاده کنند؛ اما تنها ۳۹ درصد از جمعیت روستایی جهان به اینترنت دسترسی دارند.
جالب است بدانید تفاوت جنسیتی در میزان دسترسی به اینترنت هم دیده میشود در حال حاضر ۶۷ درصد از مردان جهان از اینترنت استفاده میکنند؛ اما این میزان در مورد زنان جهان ۵۷ درصد است. خوشبختانه سه غول فناوری دنیا یعنی گوگل، فیسبوک و آمازون برای امکانپذیر کردن دسترسی به اینترنت برای جمعیتی که از آن محروم هستند، سرمایههای میلیارد دلاری صرف میکنند.