اوایل سال جاری، شاهد حذف چند گوشی سامسونگ از بنچمارک GeekBench بودیم. دلیل این تصمیم آن بود که عملکرد این گوشی ها در بنچمارک با عملکرد آن ها در واقعیت متفاوت بود. حالا اما خبر رسیده که دوباره شاهد تقلب سامسونگ در بنچمارک ها هستیم و این بار تلویزیون ها مورد صحبت هستند.
تقلب سامسونگ در بنچمارک
یک کارشناس HDTVTest ابتدا مشکل تقلب در بنچمارک تلویزیون QD-OLED سامسونگ S95B را شناسایی و مستند کرد. FlatpanelsHD همچنین این مشکل را در تلویزیون LCD Neo QLED سامسونگ تأیید کرد.
ظاهراً سامسونگ از الگوریتمی برای تشخیص نرم افزارهای بنچمارک استفاده کرده است.
-
ادو پرفیوم زنانه گرلن مدل Idylle حجم ۱۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
گردنبند طلا ۱۸ عیار زنانه کد S03
۳۰,۴۸۳,۶۰۰ ﷼ خرید محصول -
بادی نوزادی نیل کوک مدل روزانه مجموعه ۳ عددی
۱,۲۵۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
وزنه دمبل ام دی ام وزن ۱.۵ کیلوگرم بسته ۲ عددی
خرید محصول -
شارژر همراه ژیپین مدل T23 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
هدفون بلوتوثی مارلی مدل Positive Vibration 2
خرید محصول -
کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ نیتیو یونیون کد ۸۵۲۷ طول ۳ متر
خرید محصول -
فیلتر دستگاه تصفیه کننده آب سی سی کا مدل جامبو کد HZK
خرید محصول
اصل مشکل این است که سامسونگ ظاهراً از الگوریتمی برای تشخیص نرمافزارهای بنچمارک استفاده کرده است که توسط کارشناسهای بررسی کننده تلویزیون استفاده می شود.
اما تقلب کجاست؟
تلویزیون با شناسایی باز بودن نرم افزار بنچمارک، بهطور لحظهای روشنایی تلویزیونها را تا ۸۰ درصد افزایش میدهد. FlatpanelsHD گزارش می دهد که تلویزیون Neo QLED نمی تواند چنین سطوح روشنایی بالایی را بدون آسیب رساندن به پنل و به صورت طولانی مدت ارایه کند.
طبق گزارش ها، این برند همچنین بازتولید رنگ تلویزیون های خود را در طول اندازه گیری های بنچمارک تغییر می دهد تا دقیق تر به نظر برسد. البته اکثر تولیدکنندگان تلویزیون با انتخاب حالتهای مختلف رنگها را در فروشگاه و نمایشگاهها خروجی آن را تقویت میکنند اما سامسونگ متهم شده است که این آلگوریتم خود را برای «فریب دادن کارشناسان و سایر افراد» پنهان کرده است.
تقلب مذکور سامسونگ به دلیل روش ساده فریب دادن بنچمارکها کشف شد. این نرم افزارها تلویزیون های HDR را با تمرکز روی ۱۰ درصد از سطح صفحه نمایش آزمایش می کند. وقتی FlatpanelsHD اندازه بنچمارک را به ۹% تغییر داد، میتوانستند الگوریتم مذکور را دور بزنند و امتیاز دقیق را بدست آورند.
نظر شما چیست؟ فکر می کنید که شرکت ها حق دارند که حداکثر توان سخت افزار خود را به بنچمارک بدهند یا باید همان چیزی که در دنیای واقعی ارایه می شود را ارایه کنند؟