جف بزوس، بنیانگذار آمازون، تیمی از برترین دانشمندان جهان را در استارتاپ آلتوس لبز (Altos Labs) گرد هم میآورد تا رویای خود برای جوان سازی انسانها را محقق کند.
استارتاپ آلتوس لبز با گروهی از دانشمندان برنده جایزه نوبل، متخصصان برجسته و رهبران صنعت پزشکی آغاز به کار کرده است. دانشمندان این استارتاپ که در سانفرانسیسکو، سن دیگو، کمبریج بریتانیا و ژاپن مستقر شدهاند به دنبال ایجاد شرایطی هستند تا سلولها بتوانند بیماریها و صدمات و معلولیتها را معکوس کرده و در نهایت عمر انسانها را افزایش دهند.
-
شارژر دیواری امی مدل MY-220
خرید محصول -
نخ دندان اورال-بی مدل Super
خرید محصول -
کارت حافظه microSDHC مستر مدل A-01 کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I U1 سرعت 30MBps ظرفیت ۸ گیگابایت
خرید محصول -
کیف دوشی چرم بارثاوا مدل ۱۲۵۶
خرید محصول -
دستبند طلا ۱۸ عیار مردانه لیردا مدل اسم جان
۷۲۵,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
باتری موبایل مدل APN 616-00346 ظرفیت ۲۷۱۶ میلی آمپر ساعت مناسب برای گوشی موبایل اپل Iphone X
خرید محصول -
هدفون بی سیم اولنگ مدل MX888
خرید محصول -
مچ بند هوشمند مدل FunDo
اطلاعات بیشتر
استارتاپ تحت حمایت بزوس اعلام کرده که از آغاز فعالیت خود بیش از ۳ میلیارد دلار سرمایه جذب کرده است. هدف اصلی این استارتاپ دستیابی به برنامهریزی مجدد بیولوژیکی است. این روش اساساً سلول ها را پس از بلوغ جوان میکند. از لحاظ تئوری، سلولها میتوانند کارهایی مانند ترمیم بدن را با افزایش سن و حتی درمان بیماریهای مرتبط با افزایش سن مانند زوال عقل را انجام دهند.
هال بارون، مدیر سابق شرکت داروسازی گلاکسو اسمیت کلاین، اکنون به عنوان مدیر عامل آلتوس لبز انتخاب شده است. بارون در یک بیانیه مطبوعاتی گفته از اینکه این فرصت یک بار در زندگی برای رهبری چنین شرکتی منحصر به فرد با مأموریتی جنجالی برای معکوس کردن بیماریها به من پیشنهاد شده، بسیار مفتخرم.
بارون سرپرستی یک تیم از دانشمندان مطرح در علم پزشکی را بر عهده دارد که وظیفه شکست دادن مرگ را بر عهده دارند. اعضای این تیم را دانشمندانی مانند دکتر شینیا یاماناکا، برنده جایزه نوبل پزشکی در سال ۲۰۱۲ و جنیفر دودنا، برنده جایزه نوبل ۲۰۲۰ در شیمی تشکیل میدهند.
البته، هیچکس نمیداند که آیا شرکت بزوس میتواند در کمک به افزایش طول عمر انسان موفق باشد یا خیر؛ اما آنچه واضح است این است که با مطالعه پیری، اکتشافات هیجانانگیز جدیدی رخ خواهد داد.