گوگل از ابزار جدیدی با نام Dynamic World رونمایی کرد که با استفاده از مدلهای یادگیری عمیق و تصاویر ماهوارهای، نقشهای با وضوح بالا از پوشش نقاط مختلف کره زمین را نشان میدهد. به عنوان مثال، این ابزار کاربردی مشخص میکند که کدام بخش از سطح زمین دارای درختان، محصولات کشاورزی یا آب است.
تولید و تهیه نقشههایی از پوشش زمین، معمولا به زمان زیادی نیاز دارد. همچنین مدلهای فعلی، معمولا تفکیک دقیقی از چیزی که روی زمین در یک منطقه خاص وجود دارد، ارائه نمیکنند. با این وجود، همانطور که گوگل در وبلاگ خود توضیح میدهد ابزار توسعه داده شده توسط آنها، ویژگیهای سطح زمین را تقریبا به صورت آنی و سریع نشان میدهد.
ابزار Dynamic World گوگل میتواند پوششهای نقاط مختلف سطح زمین را در دستهبندیهای خاصی نشان دهد که شامل آب، پوشش گیاهی آب گرفته، مناطق پر از ساختمان، درختان، محصولات کشاورزی، زمین بدون پوشش، چمن، درختچه یا بوته و برف یا یخ میشود. غول موتور جستجو همچنین ادعا میکند که سیستم خود را با دادههای موسسه منابع جهان (WRI) توسعه داده است.
-
دستبند نقره مردانه لیردا مدل اسم نیما DCR 371
۲,۹۹۴,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل جاست موبایل مدل ShutterGrip
خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل باسئوس مدل SUYL-BWL0
خرید محصول -
ساعت هوشمند سامسونگ مدل Gear S3 Frontier SM-R760 بند لاستیکی
اطلاعات بیشتر -
ضربه گیر لق کن دستگاه لاستیک درار خودرو مدل mag-91
اطلاعات بیشتر -
شارژر دیواری سونی اریکسون مدل K-750
خرید محصول -
محافظ صفحه نمایش مدل FRO-2 مناسب برای اپل واچ ۴۲ میلی متری
خرید محصول -
کابل تبدیل USB به ۳۰-پین ویژه iPad و iPod و iPhone
خرید محصول
به عنوان مثال، تصویر زیر که از شهر نیویورک گرفته شده، نشان میدهد که بیشتر مناطق آن دارای ساختمان است (نقاط قرمز). همچنین نقاط دیگری با رنگ سبز و زرد در این نقشه قابل مشاهده است که به ترتیب نشاندهنده چمن و بوتهها در پارکهای اصلی شهر هستند.
موارد استفاده ابزار جدید گوگل
«کریگ هنسون»، معاون غذا، جنگلها، آب و اقیانوس از WRI در اطلاعیه وبسایت گوگل توضیح میدهد: «اگر انسان بخواهد موارد مورد نیاز خود را از زمین تولید کند، از طبیعت باقیمانده محافظت کند و بخشی از چیزهایی که از دست رفتهاند را بازیابی کند، به سیستم قابل اعتماد و تقریبا سریعی برای نظارت بر هر هکتار از کره زمین نیاز داریم.»
Dynamic World به صورت روزانه بیش از ۵۰۰۰ تصویر تولید میکند و دادههای آن به طور مداوم بهروزرسانی میشوند. با این سیستم، محققان و سیاستگذاران میتوانند تاثیر حوادثی مانند آتشسوزی یا طوفان را سریعا مشاهده کنند و نسبت به آنها واکنش نشان دهند.