با وجود اینکه اپل هنوز هدست واقعیت ترکیبی خود را رونمایی نکرده، ولی این شرکت روند توسعهی عینک هوشمند را هم آغاز کرده است. اما مینگ-چی کو، تحلیلگر مشهور محصولات اپل، اعلام کرده که این محصول در بهترین حالت سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ به دست کاربران میرسد.
این افشاگر نوشته که روی تکنولوژی «متالنز» کار میکند که این تکنولوژی قرار است در ابتدا برای آیفونها و آیپدها مورد استفاده قرار بگیرد. اپل میخواهد تولید انبوه این تکنولوژی را در سال ۲۰۲۴ برای استفاده در سیستم فیس آیدی آیپد پرو آغاز کند و سپس در سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ به آیفون راه پیدا میکند. اگر روند توسعه مطابق با برنامههای اپل پیش برود، این فناوری در سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ به عینک هوشمند اپل راه پیدا میکند.
-
بوت مردانه نسیم مدل هامبورگ کد NSM 7015
۶,۹۹۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
اسپیکر هنگ مدل ۱۵۱۲
خرید محصول -
مبدل USB-C به VGA
خرید محصول -
شطرنج رجال کد ۰۰۱
خرید محصول -
تاپ نوزادی آدمک طرح فیل
خرید محصول -
ساعت هوشمند میدسان مدل X3
اطلاعات بیشتر -
استند گلدان مدل استوانه ای مجموعه ۳ عددی
۴۱۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
دسته موتور چپ مدل t11-1001110pa مناسب برای ام وی ام X33s
اطلاعات بیشتر
باید خاطرنشان کنیم لنزهای سنتی که در تعداد زیادی از دوربینهای عکاسی، فیلمبرداری و گوشیهای هوشمند استفاده میشوند، به طور منحنی و مبتنی بر پلاستیک یا شیشه هستند. اما فناوری متالنز امکان استفاده از لنزهای تخت شیشهای را مهیا میکند و در ضمن کیفیت تصویر را هم کاهش نمیدهد. اپل در زمینهی توسعهی این فناوری تنها نیست و در این بخش شرکتهایی مانند الجی هم مشغول فعالیت هستند.
این فناوری در بخشهای مختلفی مورد استفاده قرار خواهد گرفت ولی یکی از مهمترین کاربردهای آن، در بین هدستها و عینکهای هوشمند خواهد بود. در سال ۲۰۲۱، مینگ-چی کو اعلام کرد که اپل تا سال ۲۰۲۵ از عینک هوشمند خود رونمایی میکند. اما حالا بر اساس این گزارش جدید، ظاهرا باید چند سال بیشتر برای دسترسی به این عینک صبر کنیم.
در مورد هدست واقعیت ترکیبی اپل هم خبرهای خوبی به گوش نمیرسد. با وجود اینکه احتمالا حدود دو ماه دیگر در رویداد WWDC 2023 با این هدست روبرو میشویم، ولی بر اساس گزارشهای منتشر شده، کارکنان اپل نسبت به موفقیت این محصول اصلا امیدوار نیستند و در کل بازار هدستهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده هیچوقت نتوانستهاند به موفقیت در حد انتظار شرکتها دست پیدا کنند.