پاورتل/ برای جلوگیری از حملات فیشینگ، قبل از کلیک روی سایت، درخصوص صحت وجود آدرس سایت اطمینان حاصل کنید و مراقب شیوه نگارش نام سایت مورد نظر باشید
یکی از شگردهای جمعآوری اطلاعات کاربران، سایتهای فیشینگ است. رصد فضای مجازی سایتهایی جعلی را نشان میدهد که برای ارائه خدمات به کاربران، اطلاعات حساب افراد را جمعآوری و از این اطلاعات سوءاستفاده کرده یا آن را در اختیار دیگران قرار میدهند.
حتما این روزها در خصوص حملات فیشینگی و تله سایتهای جعلی با عناوین مختلف مواردی شنیدهاید و افراد یا اشخاصی را دیدهاید که به دام این کلاهبرداریها افتاده باشند. پلیس فتا، برای جلوگیری از به دام افتادن با این روش کلاهبرداری، راهکارهایی ارائه کرده است که بهکارگیری آنها میتواند از وقوع این چنین کلاهبرداریهایی پیشگیری کند.
-
ادو پرفیوم زنانه گرلن مدل Idylle حجم ۱۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
گردنبند طلا ۱۸ عیار زنانه کد S03
۳۰,۴۸۳,۶۰۰ ﷼ خرید محصول -
بادی نوزادی نیل کوک مدل روزانه مجموعه ۳ عددی
۱,۲۵۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
وزنه دمبل ام دی ام وزن ۱.۵ کیلوگرم بسته ۲ عددی
خرید محصول -
شارژر همراه ژیپین مدل T23 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
هدفون بلوتوثی مارلی مدل Positive Vibration 2
خرید محصول -
کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ نیتیو یونیون کد ۸۵۲۷ طول ۳ متر
خرید محصول -
فیلتر دستگاه تصفیه کننده آب سی سی کا مدل جامبو کد HZK
خرید محصول
از جمله این روشها این است که قبل از کلیک روی سایت، حتما در خصوص صحت وجود آدرس سایت اطمینان حاصل کنید، اینکه اصلا یک چنین سایتی وجود دارد یا خیر. از صحت دامنهی ایمیلی که برایتان ارسال میشود نیز اطمینان حاصل کنید و مراقب شیوه نگارش نام سایت مورد نظر باشید.
انتظار هرگونه پیشآمد غیرمنتظرهای را داشته باشید و بیشتر از گذشته دقت کنید. همچنین همیشه در خصوص جدیدترین تکنیکهای عملیات فیشینگی به روز باشید و اطلاعات بهروز کسب کنید. توجه داشته باشید که شرکتها و سایتهای معتبر هرگز اطلاعات حساس شخص را از طریق ایمیل درخواست نمیکنند و همچنین شما را مجبور به بارگیری هرزنامه (spam) نمیکنند.
همچنین لازم است بررسی کنید که پیوند متن با URL معتبر مطابقت دارد یا خیر و مراقب تاکتیکهای تهدیدکننده نیز باشید. درنهایت اینکه یک ابزار ضدفیشینگی نصب و از مرورگرهایی استفاده کنید که toolbar ضدفیشینگی دارد و وبسایتها را چک میکند.