🎉 تخفیف‌های ویژه بلک فرایدی! فقط تا پایان امروز! همین حالا خرید کنید 🎉

مایکروسافت جلوی میلیاردها حمله سایبری را گرفته است

مایکروسافت از یک مجله آنلاین جدیدی تحت عنوان «Cyber Signals» با موضوع امنیت سایبری پرده‌برداری کرد که حاوی آخرین تحقیقات و داده‌های مایکروسافت درباره تهدیدات سایبری مختلف می‌شود. این غول فناوری قصد دارد تا این مجله را به صورت فصلی منتشر کند و در وبلاگ خود توضیح داده که سال گذشته با موفقیت توانسته از میلیاردها حمله سایبری جلوگیری کند.

ردموندی‌ها مدعی‌اند که با کمک مایکروسافت دیفندر برای نقطه پایانی (Endpoint) و آفیس ۳۶۵ و همچنین اکتیو دایرکتوری (AD) مایکروسافت آژور موفق شده‌اند تا در سال ۲۰۲۱ از نزدیک به ۷۱ میلیارد حمله سایبری جلوگیری کنند. جزئیاتی که در مجله امنیتی Cyber Signals آمده به شرح زیر است:

تهدیدات Endpoint: مایکرو‌سافت دینفدر برای Endpoint بین ژانویه تا دسامبر ۲۰۲۱ بیش از ۹.۶ میلیارد تهدید را مسدود کرد که مشتریان سازمانی و غیرسازمانی را هدف قرار داده بودند.
تهدیدات ایمیلی: مایکرو‌سافت دینفدر برای آفیس ۳۶۵ بین ژانویه تا دسامبر ۲۰۲۱ بیش از ۳۵.۷ میلیارد فیشینگ و سایر ایمیل‌های مخرب را مسدود کرد که مشتریان را هدف قرار داده بودند.
تهدیدات هویتی: مایکرو‌سافت اکتیو دایرکتوری آژور بین ژانویه تا دسامبر ۲۰۲۱ بیش از ۲۵.۶ میلیارد تلاش برای سرقت حساب‌های مشتریان را شناسایی و مسدود کرد.

نگرانی مایکروسافت نسبت به عدم استفاده از روش‌های حفظ امنیت
با این حال، مایکروسافت نسبت به عدم پذیرش‌های تکنیک‌های امنیتی مانند احراز هویت چند مرحله‌ای و استفاده از راه حل‌های بدون رمز عبور توسط کاربران ابراز نگرانی کرده است. این شرکت در وبلاگ خود نوشته: «اگرچه در دو سال گذشته تهدیدها به سرعت در حال افزایش بوده‌اند، اما استفاده از روش‌های تایید اعتبار هویت قدرتمند مانند احراز هویت چند مرحله‌ای (MFA) و راه‌حل‌های بدون رمز عبور کم بوده است. به عنوان مثال، تحقیقات ما نشان می‌دهند که در سراسر صنایع، تنها ۲۲ از مشتریانی که از مایکروسافت آژور اکتیو دایرکتوری استفاده می‌کنند، از دسامبر ۲۰۲۱ روش‌های حفاظت از احراز هویت قدرتمند را اجرا کرده‌اند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Support

سوالات و پشتیبانی

تماس با ما