اگر قصد خرید یک کارت گرافیک بدون گارانتی یا از سایت های خارجی را دارید، بهتر است مراقب حقه جدید فروشندگان باشید. گزارشهای منتشر شده نشان میدهد برخی فروشندگان اقدام به تغییر مشخصات تراشههای حافظه کردهاند. جزئیات حیرت انگیز را در پاورتل بخوانید.
تقلبی دیگر در فروش کارت های گرافیک انویدیا
احتمالاً به یاد دارید که چندی قبل از حقه کثیف ماینرها و رنگ کردن تراشه کارتهای ماین شده گفتیم. ماینرها برای اینکه اثر فیزیکی ماینینگ چون تغییر رنگ تراشهها را پنهان کنند، دست به رنگ کردن مجدد تراشهها زده بودند. اما این بار پای تقلب تازهای در میان است.
تراشه رنگ شده
اوایل که انویدیا کارت گرافیک GeForce RTX 2080 Ti را عرضه کرد، برخی کاربران خبر از مشکل بروز آرتیفکت دادند. بعدتر مشخص شد انویدیا اقدام به جایگزین کردن تراشههای حافظه GDDR6 سامسونگ با مایکرون کرده است، بنابراین تصور میشد که این مشکلی ناشی از تراشههای ساخت Micron باشد.
-
دستبند نقره مردانه لیردا مدل اسم نیما DCR 371
۲,۹۹۴,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل جاست موبایل مدل ShutterGrip
خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل باسئوس مدل SUYL-BWL0
خرید محصول -
ساعت هوشمند سامسونگ مدل Gear S3 Frontier SM-R760 بند لاستیکی
اطلاعات بیشتر -
ضربه گیر لق کن دستگاه لاستیک درار خودرو مدل mag-91
اطلاعات بیشتر -
شارژر دیواری سونی اریکسون مدل K-750
خرید محصول -
محافظ صفحه نمایش مدل FRO-2 مناسب برای اپل واچ ۴۲ میلی متری
خرید محصول -
کابل تبدیل USB به ۳۰-پین ویژه iPad و iPod و iPhone
خرید محصول
با وجود اینکه انویدیا هرگز وجود ارتباط میان مشکل کارتهای گرافیک سری RTX 20 با تراشه های ساخت مایکرون را تأیید نکرد، اما به نظر نمیرسد همه تراشههای Micron معیوب باشند و صرفاً برخی خریداران مشکلاتی را تجربه کردهاند. همین گزارشها کافی بود تا خریداران از کارتهای مجهز به تراشههای حافظه Micron هراس داشته باشند و کارت های مجهز به تراشه های سامسونگ را ترجیح بدهند.
گزارشهای جدید نشان میدهد به روش حیرت انگیزی برخی فروشندگان در AliExpress اقدام به عرضه کارتهای گرافیک انویدیا (عمدتاً سری RTX 20) با تراشههای حافظه دستکاری شده کردهاند. هدف این فروشندگان از دستکاری تراشههای حافظه، پنهان کردن شناسه و سری ساخت تراشههای مورد دار است.
نمونه ای از یک تراشه دستکاری شده که مدل اصلی پنهان شده است
ظاهراً برخی فروشندگان مندرجات تراشههای حافظه را دستکاری کردهاند تا برند Micron مشخص نباشد. برای نمونه فروشندگان مندرجات تراشههای با شناسه 8RA77 D9WCW که درباره سالم بودن آنها تردید جدی وجود دارد را به 9XB77 D9WCW تغییر دادهاند.
به این ترتیب شاهد یک تقلب باورنکردنی دیگر در فروش کارتهای گرافیک قدیمی هستیم. به وضوح دوران حقه های قدیمی به سر رسیده است و شاهد نوآوری و بکارگیری تجهیزات پیشرفته از سوی متقلبان هستیم که تشخیص آنها را دشوار می کند.