🎉 تخفیف‌های ویژه بلک فرایدی! فقط تا پایان امروز! همین حالا خرید کنید 🎉

هوش مصنوعی برای نخستین بار از خوک‌ها کلون ساخت

گروهی از محققان دانشگاه نانکای چین یک روش کاملا خودکار با کمک هوش مصنوعی برای شبیه سازی خوک ابداع کرده اند.
به گزارش اینترستینگ انجینرینگ، برای نخستین بار در جهان بدون هیچ گونه دخالت انسانی، بچه خوک های سالمی با کمک یک مادر جایگزین در ماه مارس متولد شدند.

چین درحال حاضر بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده گوشت خوک است. جمعیت خوک این کشور حدود ۴۰۰ میلیون راس و مصرف سرانه گوشت آن بین ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرم است. سهم بزرگی از گوشتی که در چین مصرف می شود، خوک است. اما ذخایر موجود در این کشور هیچگاه برای تامین تقاضا کافی نبوده است. به همین دلیل چین باید سالانه میلیون ها تن گوشت خوک گرانقیمت وارد کند. این کشور در ۲۰۲۱ میلادی ۳.۳۱ میلیون متریک تن گوشت خوک خریده است.

لیو یائوی یکی از محققان دانشگاه نانکای معتقد است روش کلون سازی خودکار هوش مصنوعی خوک می تواند جمعیت این حیوان در کشور را افزایش دهد و در نتیجه چین در این زمینه خودکفا خواهد شد.

نکته مهم آنجاست که گوشت خوک مربوط به حیوان شبیه سازی شده مانند گوشت آزمایشگاهی نیست. گوشت آزمایشگاهی از سلول های کشت شده در شرایط خاص به وجود آمده است. اما گوشت حیوان شبیه سازی شده از سلول های اصلی خوک تهیه شده است که می توان در تولید گوشت آزمایشگاهی به کار برد. روش هایی که در حال حاضر برای کلون سازی خوک به کار می رود، نیازمند دخالت انسانی در مراحل مختلف است.

این امر ریسک اشتباه را افزایش می دهد. پیش از این محققان دانشگاه نانکای با استفاده از ربات ها در سال ۲۰۱۷ میلادی از روی خوک کلون ساختند محققان دانشگاه نانکای ادعا می کنند روش کلون سازی خوک رباتیک در مقایسه با کمک انسان نرخ موفقیت بالاتری دارد. ربات ها اشتباه نمی کنند یا طی عملیات به سلول ها آسیب نمی رسانند.

آنها برای پژوهش جدید یک فرایند کلون سازی کاملاً اتوماتیک ایجاد کردند که هیچ انسانی در آن دخالت نمی کند. یائوی در این باره می گوید: سیستم هوش مصنوعی آنها می تواند ربات را طوری هدایت کند که با کمترین نیروی ممکن فرایند کلون سازی را انجام دهد و به این ترتیب خسارت به سلول ها به صفر می رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Support

سوالات و پشتیبانی

تماس با ما