زارعپور معتقد است گلایهها از وضعیت اینترنت نه به خاطر سرعت بلکه به خاطر محدودیتهای اعمال شده است.
وزیر ارتباطات در پاسخ به چرایی کندی اینترنت گفت ۱۵ سال برای توسعه اینترنت ثابت سرمایه گذاری نشده بود. او همچنین مدعی است در سرعت اینترنت نسبت به گذشته هیچوقت عقبگردی نداشتهاند.
-
کیف رودوشی گودیکا مدل e5192
۷۳۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
شلوار جین بچگانه دیان کد HG001
۲,۰۹۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
موس پد مدل Red Dead
۲۴,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
جعبه بسته بندی مدل کیبوردی k01 بسته ۶۰ عددی
۳۹۸,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
دسته بازی پلی استیشن ۴ مدل CUH-ZCT2E
۳,۱۰۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لپ تاپ ۱۲ اینچی اپل مدل MacBook MLHE2 2016 با صفحه نمایش رتینا
خرید محصول -
هندزفری بلوتوث شیائومی مدل AirDots
خرید محصول -
پنل بخاری دیجیتالی والافن مدل VFNP08 مناسب برای پژو پارس
اطلاعات بیشتر
«عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه دیدار از الکامپ، در خصوص کندی اینترنت گفت: «شرایط اینترنت رو به بهبود است. سرعتهایی که اکنون در حال فراهم کردن برای مردم هستیم، سرعتهای چند صد مگابیت برثانیه است.»
زارعپور با بیان اینکه در سرعت اینترنت نسبت به گذشته هیچوقت عقبگرد نداشته اند گفت: «اما نسبت به آنچه که باید باشیم عقب هستیم و شبانهروز تلاش میکنیم تا بتوانیم سرعتی که شایسته مردم است را فراهم کنیم.»
وی تأکید دارد حدود ۱۵ سال است که در بخش اینترنت ثابت سرمایهگذاری صورت نگرفته است: «از این جهت در توسعه این بخش عقب ماندهایم. طبق آمار سایتهای سنجش سرعت اینترنت نیز بین ۱۹۰ کشور همیشه جزو کشورهای ۱۴۰ تا ۱۵۰ قرار داشتیم. ان شاءالله با پروژه فیبرنوری میتوانیم سرعت اینترنت را بهبود ببخشیم.»
وزیر ارتباطات به حضور شرکت های مختلف در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: «شرکتهای مختلفی حضور دارند که در بخش پروژه فیبرنوری و نسل پنجم اینترنت فعالیت میکنند تا دسترسی به سرعتهای بالا را برای مردم فراهم کنند.»
به باور وی آنچه مردم از آن گلایه دارند محدودیتهایی است که روی برخی پلتفرمها اعمال شده است: «قبلاً نیز اعلام کردیم هر پلتفرمی که قوانین کشور را بپذیرد، قدمش روی چشم ما است و میتواند فعالیت کند. اما برخی این مسئله را نپذیرفتند. این در حالی است که در تمام دنیا برای فضای مجازی خود اهمیت قائل هستند و پلتفرمها موظف به رعایت قوانین آنها هستند.»
زارع پور با بیان اینکه اعتقاد دارند می توان در محدودیت برخی پلتفرم ها بازنگری کرد، اظهار داشت: «مثلاً درباره رفع فیلتر گوگل پلی، نظر تخصصی ما این است که رفع فیلتر شود و این مسئله را در کارگروه مصادیق مجرمانه پیگیری خواهیم کرد.»
وعده رفع فیلتر گوگل پلی از سوی وزرات ارتباطات چندین ماه است که مطرح میشود، اما با این وجود راه به جایی نبرده است.
گفتنی است رئیس جمهور در جلسه این هفته شورای عالی فضای مجازی، کارگروهی متشکل از وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی را مأمور کرد تا علت کندی اینترنت را بررسی کنند.