شرکت ژاپنی پاناسونیک دسترسی غیرمجاز هکرها به اطلاعات این کمپانی را تایید کرده است. این شرکت میگوید مهاجمان ماهها به یکی از سرورهای آنها دسترسی داشتند ولی مهندسان پاناسونیک به تازگی متوجه این حمله شدند.
پاناسونیک در یک بیانیه خبری گفته شبکه آنها در تاریخ ۲۰ آبان بهصورت غیرقانونی توسط عناصر شخص ثالث مورد دسترسی قرار گرفته و مهاجمان توانستهاند به برخی دادههای یکی از سرورها دست پیدا کنند. با این حال «دانیا دلیسر»، سخنگوی پاناسونیک میگوید این رخنه امنیتی در تاریخ ۱ تیر آغاز شده و در تاریخ ۱۲ آبان خاتمه یافته است. این شرکت تازه ۲۰ آبان متوجه دسترسی غیرمجاز به شبکه شده است.
پاناسونیک میگوید حالا با کمک یک شرکت تخصصی در حال ارزیابی شرایط رخنه است. این غول ژاپنی میخواهد مطمئن شود که مهاجمان در این حمله به اطلاعات خصوصی و یا سایر دادههای حساس مربوط به زیرساخت پاناسونیک دسترسی پیدا کردهاند یا نه. در بیانیه پاناسونیک آمده است:
-
شارژر دیواری امی مدل MY-220
خرید محصول -
نخ دندان اورال-بی مدل Super
خرید محصول -
کارت حافظه microSDHC مستر مدل A-01 کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I U1 سرعت 30MBps ظرفیت ۸ گیگابایت
خرید محصول -
کیف دوشی چرم بارثاوا مدل ۱۲۵۶
خرید محصول -
دستبند طلا ۱۸ عیار مردانه لیردا مدل اسم جان
۷۲۵,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
باتری موبایل مدل APN 616-00346 ظرفیت ۲۷۱۶ میلی آمپر ساعت مناسب برای گوشی موبایل اپل Iphone X
خرید محصول -
هدفون بی سیم اولنگ مدل MX888
خرید محصول -
مچ بند هوشمند مدل FunDo
اطلاعات بیشتر
«شرکت پس از شناسایی دسترسی غیرمجاز بلافاصله این حادثه را به مراجع ذیصلاح اطلاع داد و تدابیر امنیتی لازم را پیادهسازی کرد تا از دسترسی مجدد به شبکه جلوگیری کند. پاناسونیک از بابت نگرانی و دردسرهای پیشآمده بر اثر این اتفاق عمیقاً عذرخواهی میکند.»
خبرگزاری ژاپنی NHK میگوید سرورهایی که مورد حمله قرار گرفتند حاوی اطلاعاتی درباره شرکای تجاری پاناسونیک و فناوریهای این شرکت بودند. پاناسونیک به خبرگزاری Mainichi گفت: «نمیتوانیم پیشبینی کنیم که این حمله بر عملکرد کسب و کار ما اثر خواهد گذاشت یا نه. همچنین نمیتوانیم احتمال یک حادثه جدی را رد کنیم.»
رخنه اطلاعاتی جدید پاناسونیک در شرایطی اتفاق میافتد که شعبه هند این شرکت کمتر از یک سال پیش مورد حمله باجافزاری قرار گرفت و هکرها ۴ گیگابایت از دادههای این شرکت شامل اطلاعات مالی و آدرس ایمیلهای آن را فاش کردند. همچنین، این اتفاق همزمان با موجی از حملات سایبری به شرکتهای ژاپنی از جمله NEC و میتسوبیشی الکتریک رخ میدهد که پارسال قربانی حملات سایبری شدند.