شرکت جاسوس افزار اسرائیلی “ان اس او” (NSO Group) اعلام کرد شالیو هولیو، مدیرعامل این شرکت از سمتش کنارهگیری کرد.
با کنارهگیری شالیو هولیو که بلافاصله صورت گرفت، یارون سوهات، مدیر عملیاتی، برای نظارت بر سازماندهی مجدد “ان اس او” منصوب شد تا زمانی که جانشینی برای این سمت انتخاب شود.
یک منبع آگاه در شرکت “ان اس او”، تایید کرد حدود ۱۰۰ کارمند در راستای سازماندهی مجدد فعالیت این شرکت، تعدیل میشوند و سوهات این شرکت را تا زمانی که هیات مدیره یک مدیرعامل جدید انتخاب کند، اداره خواهد کرد.
-
باتری موبایل مدل EB-BJ805ABE ظرفیت ۳۵۰۰ میلی آمپرساعت مناسب برای گوشی موبایل سامسونگ Galaxy A6 Plus
خرید محصول -
تیشرت آستین کوتاه مردانه اسپیور مدل 2M01-9
خرید محصول -
شارژر همراه مایپو مدل Power Cube 5000l ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپرساعت
خرید محصول -
پاپیون مردانه ال سی وایکیکی مدل 8W8927Z8-NEWBLACK
خرید محصول -
تی شرت ورزشی زنانه پانیل مدل 183Y
خرید محصول -
شارژر فندکی ریمکس مدل RCC303
خرید محصول -
کاور کوتتسی مدل CS7050-BK مناسب برای اپل واچ ۴۴ میلی متری
خرید محصول -
کفش پیاده روی کد ۳۰۴۰
خرید محصول
شرکت “ان اس او” که سازنده جاسوس افزار پگاسوس است، پس از این که فاش شد ابزارهای ساخت این شرکت از سوی دولتها و سازمانهای دیگر برای هک تلفنهای همراه روزنامهنگاران، مدیران تجاری و فعالان مدنی استفاده شده، درگیر شکایات حقوقی شده است. اپل یکی از شرکتهایی است که از “ان اس او” شکایت و اعلام کرد این شرکت با رخنه به نرم افزار نصب شده در آیفون، قوانین آمریکا را نقض کرده است. مایکروسافت، مِتا پلتفرمز (شرکت مادر فیس بوک)، آلفابت (شرکت مادر گوگل) و سیسکو سیستمز، همگی از “ان اس او” شکایت کرده یا علیه این شرکت به اقدام حقوقی دست زدهاند.
بر اساس گزارش رویترز، گروه “ان اس او” مدعی است که فناوری این شرکت به دستگیری تروریستها، کودک آزاران و مجرمان کمک میکند و به مشتریان دولتی فروخته میشود، اما این شرکت فهرست مشتریانش را محرمانه نگه میدارد.
پیمانکار دفاعی آمریکایی L۳ Harris ماه گذشته در پی هشدار کاخ سفید، به مذاکرات برای خرید این شرکت فناوری شنود خاتمه داد. هنگامی که شرکت L۳ Harris به عمق نارضایتی دولت آمریکا پی برد، دریافت که به هیچ وجه امکان ندارد چنین معامله خریدی عملی شود. آمریکا سال میلادی گذشته با اشاره به نقش “ان اس او” در ساخت و فروش ابزارهای هک، این شرکت را در لیست سیاهی قرار داد که صادرات شرکتهای آمریکایی به “ان اس او” را ممنوع کرد.