چین سریعترین شبکهی اینترنت جهان را بهنمایش گذاشته که توسط هواوی و سه مؤسسهی دیگر توسعه داده شده است.
بر اساس گزارش خبرگزاری South China Morning Post، چین اولین سرویس اینترنت نسل بعد دنیا را رونمایی کرده است، آن هم در شرایطی که انتظار میرفت رونمایی چنین سرویسی تا دو سال دیگر امکانپذیر نباشد. این سرویس ازلحاظ تئوری میتواند ۱۵۰ فیلمِ باکیفیت را در یک ثانیه انتقال دهد.
شبکهی جدید چین که در نقش بزرگراهی حیاتی برای اتصال اطلاعات شهرهای بزرگ این کشور عمل میکند، سرعت انتقال دادهی چشمگیر ۱٫۲ ترابیتبرثانیه را ارائه میدهد. سرعت این سرویس ۱۰ برابر بیشتر از سریعترین سرویسهای فعلی اینترنت است تا دستاوردی قابلتوجه برای چین ثبت شود.
-
باتری موبایل مدل EB-BJ805ABE ظرفیت ۳۵۰۰ میلی آمپرساعت مناسب برای گوشی موبایل سامسونگ Galaxy A6 Plus
خرید محصول -
تیشرت آستین کوتاه مردانه اسپیور مدل 2M01-9
خرید محصول -
شارژر همراه مایپو مدل Power Cube 5000l ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپرساعت
خرید محصول -
پاپیون مردانه ال سی وایکیکی مدل 8W8927Z8-NEWBLACK
خرید محصول -
تی شرت ورزشی زنانه پانیل مدل 183Y
خرید محصول -
شارژر فندکی ریمکس مدل RCC303
خرید محصول -
کاور کوتتسی مدل CS7050-BK مناسب برای اپل واچ ۴۴ میلی متری
خرید محصول -
کفش پیاده روی کد ۳۰۴۰
خرید محصول
کابلهای شبکهی موردبحث بیش از ۳٬۰۰۰ کیلومتر را در بر میگیرد. این شبکه شهرهای پکن، ووهان و گوانگژو را ازطریق کابلهای فیبر نوری به یکدیگر متصل میکند.
سرویس مذکور که از چند ماه پیش وارد مرحلهی عملیاتی شده است، ثبات بالایی دارد و بازدهیاش نیز زیاد است. سرویس ۱٫۲ ترابیتبرثانیهای چین نتیجهی همکاری دانشگاه چینهوا، اپراتور چاینا موبایل، شرکت هواوی و همچنین شرکت سرنت است.
اکثر شبکههای اصلی اینترنت جهانی در حال حاضر با سرعتی در حدود ۱۰۰ گیگابیتبرثانیه فعالیت میکنند. چین با شبکهی جدیدش، استاندارد جهانی جدیدی تعیین کرده و حتی توانسته است فراتر از پیشرفتهترین سرویس آمریکا (با سرعت ۴۰۰ گیگابیتبرثانیه) ظاهر شود.
شبکهی ۱٫۲ ترابیتبرثانیهای چین بخشی از پروژهی بزرگ FITI (زیرساخت فناوری اینترنت آینده) است. این پروژهی عظیم نهتنها در پی افزایش سرعت اینترنت در آیندهی نزدیک است بلکه میخواهد زیرساختهای لازم را برای افزایش هرچه بیشتر در آیندهی دور فراهم کند.
سرویس جدید چین در بخشهای مختلفی مثل آموزش ملی، تحقیقات و دیتاسنتر به کار میآید و باعث بهبود عملکرد خودروهای خودران و استفادهی صنعتی از اینترنت 5G میشود. پروژهی FITI که مستقیماً توسط دولت چین حمایت میشود، نه تنها در بخشی اینترنت فعال است، بلکه به چین برای استقلال بیشتر در صنعت فناوری کمک میکند.