گزارش تحقیقاتی منتشر شده از سوی سازمان ملل متحد، استفاده کره شمالی از حملات سایبری در دنیای رمزارزها برای تامین مالی برنامه موشکی این کشور را تایید میکند. به عبارت دیگر، کره شمالی با سرقت ارزهای دیجیتالی به ساخت و توسعه موشکهای خود ادامه میدهد.
بر اساس گزارشی که به کمیته تحریمهای سازمان ملل ارائه شده، گروه هکری «لازاروس» که تحت حمایت دولت کره شمالی قرار دارد، به عنوان عامل اصلی هفت حمله بزرگ دیجیتال شناخته شده است. این کشور در سال ۲۰۱۹ هم به فعالیتهای سایبری مجرمانه متهم شده بود. شورای امنیت سازمان ملل گفته بود که کرهشمالی در مدت سه سال از این راه حدود ۲ میلیارد دلار درآمد داشته است.
تحقیقات سازمان ملل همچنین به گزارش مستقل شرکت Chainalysis اشاره میکند که ماه گذشته منتشر شد و مدعی بود که مجرمان سایبری کره شمالی با حمله به صرافیهای رمزارزی نقاط مختلف دنیا حدود ۴۰۰ میلیون دلار دارایی دیجیتالی دزدیدهاند. این رقم از افزایش ۴۰ درصدی سرقتهای کرهشمالی نسبت به سال پیش از آن خبر میدهد.
-
باتری موبایل مدل EB-BJ805ABE ظرفیت ۳۵۰۰ میلی آمپرساعت مناسب برای گوشی موبایل سامسونگ Galaxy A6 Plus
خرید محصول -
تیشرت آستین کوتاه مردانه اسپیور مدل 2M01-9
خرید محصول -
شارژر همراه مایپو مدل Power Cube 5000l ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپرساعت
خرید محصول -
پاپیون مردانه ال سی وایکیکی مدل 8W8927Z8-NEWBLACK
خرید محصول -
تی شرت ورزشی زنانه پانیل مدل 183Y
خرید محصول -
شارژر فندکی ریمکس مدل RCC303
خرید محصول -
کاور کوتتسی مدل CS7050-BK مناسب برای اپل واچ ۴۴ میلی متری
خرید محصول -
کفش پیاده روی کد ۳۰۴۰
خرید محصول
کره شمالی به آزمایشهای موشکی ادامه داده است
شورای امنیت سازمان ملل کره شمالی را از آزمایش موشکهای بالستیک و هستهای منع کرده است. ولی این کشور به محدودیتها توجهی نداشته و به فعالیتهای خود ادامه داده است. آنها با کمک سرمایههای به دست آمده از حملات سایبری برنامههای موشکی خود را توسعه داده و به انجام آزمایشهای مختلف پرداختهاند.
طبق گزارشها، کرهشمالی از ابتدای سال جدید میلادی روند آزمایشهای موشکی خود را سریعتر کرده و فقط از ماه گذشته میلادی تاکنون ۹ آزمایش موشکی انجام داده است. با این حال، در گزارش سازمان ملل گفته شده که وضعیت زندگی مردم این کشور همچنان در روند سرازیری قرار گرفته و بدتر از قبل شده است. منتها با توجه به کمبود اطلاعات واصله از کرهشمالی نمیتوان با دقت گفت که چه مقدار از دشواری زندگی مردم تحت تاثیر تحریمهای بینالمللی بوده است.