گوگل همزمان با سالگرد خلق نظریه منطق فازی و به پاس قدردانی از زحمات دکتر لطفیزاده، ریاضیدان، دانشمند کامپیوتر و مهندس برق ایرانیتبار و مبدع این نظریه، Doodle خود را با تصویری از وی به نمایش گذاشت.
لطفی لی عسکرزاده مشهور به لطفیزاده با پدری ایرانیتبار (اردبیلی) و مادری روس در باکو و در جمهوری آذربایجان شوروی در ۱۵ بهمن ۱۲۹۹ متولد و در ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ دیده از جهان فروبست. وی تحصیلات اولیه خود را در باکو و تهران گذراند و از دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد.
وی در طول جنگ جهانی دوم به ارتش ایالات متحده کالاهایی را میفروخت تا بتواند به اندازه کافی پول جمع کند تا بتواند برای ادامه تحصیل به ایالات متحده برود. لطفی زاده در سال ۱۹۴۶ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی برق از موسسه فناوری ماساچوست و در سال ۱۹۴۹ مدرک دکتری را از کلمبیا دریافت کرد.
-
لنت ترمز جلو لنت پارس مدل pl23873 مناسب برای تیبا
اطلاعات بیشتر -
شارژر فندکی فیلیپس مدل DLP-2520U به همراه کابل تبدیل USB-C
خرید محصول -
کارت حافظه microSDXC مدل Ultra A1 کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I سرعت ۱۰۰MBps ظرفیت ۶۴ گیگابایت به همراه آداپتور SD
خرید محصول -
ریموت کنترل هارمونی مدل Ultimate One
خرید محصول -
ساک دستی گابل مدل Kiba 122012
۱,۴۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ باسئوس مدل CATLSW-02 طول ۱ متر
خرید محصول -
مبدل برق خودرو پرشین اینورتر مدل ۲۰۰۰
اطلاعات بیشتر -
عینک آفتابی زنانه پلیس مدل spld34 0xay
خرید محصول
از وی به عنوان پدر منطق فازی یاد میشود و در موضوع ریاضیات فازی شامل مفاهیم مرتبط با مجموعههای فازی، منطق فازی، کنترل فازی و احتمالات فازی فعالیتهای گستردهای انجام داده است. وی با کمک نظریه منطق فازی و فناوری مبتنی بر هوش مصنوعی توانسته تئوری فازی را جایگزین منطق صفرویک کند.
پس از آنکه وی در سال ۱۹۶۵ نظریه منطق فازی را مطرح کرد، دانشگاهها و صنایع مختلف به سرعت آن را پذیرفتند و از آن در صنایع مختلف پزشکی، مدلسازی اقتصادی و تولید محصولات مختلفی استفاده شده است. گوگل نیز برای ارج نهادن به زحمات وی و به عنوان یادبود در پنجاه و هفتمین سالگرد خلق این مفهوم، Doodle خود را به یاد او تغییر داده است.
لطفیزاده بیش از ۳۵ دکترای افتخاری از دانشگاههای معتبر جهان کسب کرده و عضو آکادمیهای علمی بیشماری بود. وی بیش از ۲۰۰ مقاله علمی در کارنامه خود دارد و عضو هیئت تحریریه بیش از ۵۰ مجله علمی جهان نیز بوده است.