آخرین گزارش یونیسف در مورد پذیرش همگانی ارزهای دیجیتال، امکان مشارکت مالی بیشتر را همراه با نیاز به حفاظت از کودکان برجسته میکند.
صندوق کودکان سازمان ملل متحد، یونیسف با اشاره به تهدیدات مالی و سوءاستفادههای ناشی از بازارهای تنظیمنشده رمزارزها، خواستار گنجاندن پادمانهای محافظت از کودکان در طرحهای حمایت از کودکان در فضای آنلاین شده است.
گزارش «چشمانداز کودکان در سال ۲۰۲۲» یونیسف که تأثیر روندهای جهانی بر کودکان را بررسی میکند، پذیرش همگانی بیشتر ارزهای دیجیتال را پیشبینی کرده و آن را نویددهنده شمول مالی بیشتر خوانده است. گزارش یونیسف همچنین اهمیت تدابیر جدید حفاظت از کودکان را نیز خاطرنشان کرد.
این گزارش نشان میدهد که ارزهای دیجیتال تا پایان سال ۲۰۲۱ در ۸۷ کشور موردتوجه گستردهای قرار گرفتهاند و اکثر حوزههای قضایی در حال آزمایش نسخههای خودشان از یک ارز دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) هستند. یونیسف انتظار دارد سال ۲۰۲۲ نیز روند رشد مشابهی داشته باشد. در این گزارش آمده است:
-
مسواک ریجوی مدل Reaction با برس نرم
خرید محصول -
پاپوش نوزادی مدل p9
خرید محصول -
ست تی شرت و شلوار نوزادی دخترانه فیورلا مدل ۳۰۵۱۲
خرید محصول -
شورت زنانه مدل R3 مجموعه ۶ عددی
۱۳۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کانسیلر اسنس مدل کاموفلاژ شماره ۲۰
خرید محصول -
ماگ سفری مدل ۳۰۱۰ گنجایش ۰.۵۱ لیتر
۳۱۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل کانفلون مدل K15
خرید محصول -
انگشتر طلا ۱۸ عیار زنانه تاج مدل G309
۱۷,۸۵۴,۵۲۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
«یک اتحاد بالقوه میان دولتها، بانکهای بزرگ و شرکتهای سرمایهگذاری در برابر بانکهای رقیب و شرکتهای مالی مبتنی بر بلاک چین میتواند در بسیاری از کشورها ایجاد شود.»
یونیسف همچنین انتظار همکاری دولتها، بانکهای بزرگ و شرکتهای سرمایهگذاری با شرکتهای رمزارزی و بلاک چین را نیز دارد: «این تحولات در نهایت مستلزم ظهور چارچوبهای قانونی و نظارتی ملی و بینالمللی خواهد بود. پیامدهای این روند برای کودکان نیز تأثیرگذار خواهد بود.»
با واردشدن ارزهای دیجیتال به زندگی روزمره مردم عادی، یونیسف مزایای قابلتوجهی را که از طریق شمول مالی، حوالههای بیدردسر و برنامههای کمکهای اجتماعی فوری، شفاف و کارآمدتر اعطا میشود، را نیز تشخیص داده است.
بااینحال، این آژانس سازمان ملل متحد در مورد تهدیدات ناشی از بازارهای بی ناظر به سلامت کودکان، مانند ثبات سیستمهای مالی و درآمد رو به زوال دولتها هشدار میدهد.
این گزارش همچنین برخی از تأثیرات منفی بالقوه معاملات غیرقانونی را از جمله قاچاق کودکان، استثمار جنسی و خرید و فروش محتوای آزار کودکان، برجسته میکند. یونیسف در یک یادداشت نهایی پیشنهاد کرد:
«همین حالا زمان شروع به استفاده از پادمانهای رمزارزی محافظت از کودکان در طرحهای پاسداشت کودکان در فضای آنلاین است.»
گزارشی از Crypto.com پیشبینی میکند که تعداد کاربران ارزهای دیجیتال در سال ۲۰۲۲ به ۱ میلیارد نفر خواهد رسید. تعداد کاربران جهانی رمزارزها در سال ۲۰۲۱، شاهد رشدی ۱۷۸ درصدی بود که این آمار را از ۱۰۶ میلیون در ماه ژانویه به ۲۹۵ میلیون در ماه دسامبر رساند.
در این گزارش آمده است: « اگر نرخ مشابهی از افزایش را در سال ۲۰۲۲ برونیابی کنیم، در مسیر رسیدن به ۱ میلیارد کاربر رمزارزها تا پایان سال ۲۰۲۲ هستیم.»