🎉 تخفیف‌های ویژه بلک فرایدی! فقط تا پایان امروز! همین حالا خرید کنید 🎉

11 ترفند جذاب موبایل و PC این روزها: از فعال کردن TPM تا …

در این مطلب قصد داریم به موضوعاتی همچون فعال کردن TPM، چت کردن در کلاب هاوس و خاموش کردن آنتی ویروس ویندوز ۱۰ بپردازیم. با ما همراه باشید.

خاموش کردن آنتی ویروس ویندوز ۱۰

اگر شما قصد انجام کاری نظیر نصب یک نرم‌افزار را دارید، نیازی به غیر فعال کردن آنتی ویروس ویندوز ۱۰ به‌صورت دائمی نیازی پیدا نخواهید کرد و غیر فعال کردن موقت آن کافی است.

برای خاموش کردن آنتی ویروس ویندوز ۱۰ به صورت موقت باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. منو استارت را باز کنید.
  2. از طریق منوی استارت برنامه Windows Security را اجرا کنید.
  3. در منو باز شده روی Virus & threat protection کلیک کنید.
  4. از قسمت Virus & threat protection settings گزینه‌ی Manage settings را پاورتل کنید.
  5. قسمت Real-time protection را روی حالت خاموش یا همان off قرار دهید تا Windows Defneder به صورت موقت غیر فعال شود.

اگر شما روی سیستم خود نسخه Pro یا Enterprise ویندوز ۱۰ را نصب کرده باشید، این قابلیت در اختیار شما قرار دارد تا یک Group Policy Object را برای خاموش کردن آنتی ویروس ویندوز ۱۰، فعال کنید. فقط تنها هشداری که باید به آن توجه کنید این است که برای فعال کردن یک Group Policy Object، باید قابلیت Tamper Protection ویندوز خود را غیر فعال کنید.

قابلیت Tamper Protection در ویندوز ۱۰ قابلیتی است که از برنامه Windows Security در برابر تغییرات غیرمجازی که از خارج روی این برنامه اعمال می‌شود، محافظت می‌کند. به دلیل اینکه Local Group Policy Editor، تنظیماتی را از خارج برنامه تغییر می‌دهد، دفعه بعدی که سیستم خود را مجدد راه‌اندازی می‌کنید، آنتی‌ویروس شما مجددا فعال خواهد شد و موجب خاموش کردن آنتی ویروس ویندوز ۱۰ خواهد شد.

برای غیر فعال‌سازی Tamper Protection باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. منو استارت را باز کنید.
  2. در منو استارت به دنبال برنامه Windows Security بگردید.
  3. در منو باز شده روی Virus & threat protection کلیک کنید.
  4. از قسمت Virus & threat protection settings روی گزینه Manage settings کلیک کنید.
  5. در این قسمت دکمه تغییر وضعیت Tamper Protection را روی حالت خاموش یا همان off قرار دهید
  6. منو استارت را باز کنید.
  7. در این قسمت msc را سرچ کرده و روی بالاترین پشنهادی که نمایش داده می‌شود کلیک کنید تا Local Group Policy Editor باز شود.
  8. بعد از باز شدن آن، وارد مسیر Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Microsoft Defender Antivirus شوید.
  9. روی Turn Off Microsoft Defender Antivirus دوبار کلیک کنید.
  10. در پنجره جدید باز شده روی گزینه Enabled کلیک کنید تا Windows Defender غیر فعال شود.
  11. روی Apply و پس از آن روی OK کلیک کنید.
  12. حالا به‌عنوان مرحله‌ی تکمیلی برای اعمال تغییرات، یک‌بار کامپیوتر خود را خاموش-روشن کنید.

بدین ترتیب، خاموش کردن آنتی ویروس ویندوز ۱۰ به‌اتمام می‌رسد.

آموزش فعال کردن TPM برای نصب ویندوز ۱۱

TPM چیست؟

پس از آموزش خاموش کردن آنتی ویروس ویندوز ۱۰، نوبت به TPM می‌رسد و در ادامه هم به توضیح قابلیت چت کردن در کلاب هاوس می‌پردازیم. TPM در دستگاه‌ها برای انجام برخی از فرایندهای امنیتی قرار داده شده که بیشتر آن‌ها مربوط به کلیدهای رمزنگاری مورد استفاده در سیستم است. این قطعه اغلب به صورت پیش‌فرض روی مادربرد دستگاهتان یا به صورت جدا درون CPU قرار داده شده است.

 فعال کردن TPM: آیا TPM در سیستم من فعال است؟

یکی از اقدامات مهم هنگام نصب ویندوز، فعال کردن TPM 2.0 است. برای مطمئن شدن از فعال بودن TPM در سیستم‌تان، طبق روش زیر عمل کنید:

از ترکیب کلیدهای WIN + R برای باز شدن Run ویندوز استفاده کنید و سپس tpm.msc را رد آن تایپ کنید و گزینه Ok را بزنید. با این کار، پنجره مدیریتی Trust Platform Module برای شما باز می‌شود. در صورتی که سیستم شما TPM 2.0 نداشته باشد، با همچین پیامی مواجه خواهید شد:

در قدیم اول، وارد منو BIOS مادربرد شوید. برای این کار بلافاصله پس از روشن کردن سیستم و پیش از نمایش صفحه Load ویندوز، کلیدهای DEL یا F2  را چندین بار بزنید.

اگر منو BIOS شما در حالت Easy Mode است، لازم است تا آن را به Advanced Mode تغییر دهید. شما می‌توانید با زدن کلید F2 یا پاورتل گزینه Advanced Mode در نوار کناری این کار را انجام دهید.

در حالت پیشرفته BIOS، به بخش تنظیمات (Setting) بروید. در این قسمت تب Miscellaneous را مشاهده می‌کنید. دوبار روی آن کلیک کنید.

داخل تنظیمات Miscellaneous، گزینه‌ای تحت عنوان (Intel Platform Trust Technology (PTT مشاهده می‌کنید. روی آن کلیک کنید و از منو کشویی گزینه Enable  را پاورتل کنید. پس از اتمام مراحل و فعال کردن TPM، با کلیک روی تب Save & Exit، تنظیمات را ذخیره و سیستم خود را مجدداً راه‌اندازی کنید.

پس از فعال‌سازی TPM در BIOS، باید Secure Boot را نیز فعال کنید؛ یکی از ویژگی‌های سخت‌افزاری که برای نصب ویندوز ۱۱ نیاز است.

۱- در حالت پیشرفته BIOS در منو بالا، گزینه‌ای تحت عنوان Boot قرار دارد. آن را پاورتل کنید.

۲- در قسمت Boot، گزینه Secure Boot را پیدا و پاورتل کنید.

۳- سپس در این بخش می‌توانید با پاورتل Secure Boot از طریق منو کشویی، گزینه‌ Enable را پاورتل کرده و آن را فعال کنید.

بدین صورت TPM 2.0 و Secure Boot در سیستم شما فعال خواهند شد.

قابلیت چت کردن در کلاب هاوس

چت کردن در کلاب هاوس همواره یکی از نیازهای کاربران بوده است. برخی کاربران اپلیکیشن کلاب هاوس به‌تازگی با یک ویژگی هیجان انگیز در این نرم‌افزار رو‌به‌رو شده‌اند که البته عمرش آنچنان زیاد هم نبود! رابط کاربری جدیدی که با عنوان backchannel از آن یاد می‌شود، پیش از پنهان شدن در اواخر هفته گذشته به مدت کوتاهی در دسترس برخی کاربران قرار گرفت. به این ترتیب اذهان تمامی افراد به سمت اضافه شدن قابلیت چت کردن در کلاب هاوس حرکت کرد.

درحالی‌که صفحه مربوط به backchannel کاملا خالی و عاری از هرگونه متنی نمایش داده شده، اما به نظر می‌رسد که طراحان کلاب هاوس در حال کار روی قابلیت چت کردن در کلاب هاوس هستند.

بنیان گذار ClubHouse اعلام کرد که قابلیت چت کردن در کلاب هاوس، به سرعت به اپلیکیشن یاد شده اضافه نخواهد شد. او همچنین از اظهار نظر در مورد اضافه شدن چت‌های تک به تک یا گروهی به کلاب هاوس طفره رفت!

ویژگی Greenroom اپلیکیشن اسپاتیفای به عنوان یک رقیب برای کلاب هاوس، به قابلیت چت کردن کاربران مجهز است و افراد استفاده کننده از آن می‌توانند به‌راحتی با سوایپ کردن به سمت راست داخل اپلیکیشن، به این ویژگی دسترسی داشته باشند. به عنوان پیش‌نمایش Backchannel می‌بینیم که چت کردن در کلاب هاوس از طریق یک سوایپ در دسترس کاربران قرار می‌گیرد که ممکن است در طول گذر زمان، حالت ظاهر شدن آن تغییر پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Support

سوالات و پشتیبانی

تماس با ما