پاورتل/ نسل بعدی ویندوز قرار است سوم تیر ماه رسما معرفی شود. حالا مایکروسافت در یکی از صفحات پشتیبانی وبسایت خود اعلام کرده که پشتیبانی از ویندوز ۱۰ هوم و پرو در تاریخ ۱۴ اکتبر ۲۰۲۵ مصادف با ۲۲ پاورتل ۱۴۰۴ به پایان میرسد.
بر طبق اطلاعات وبسایت رسمی مایکروسافت، نسخههای Pro Education و Pro for Workstations هم مشمول این اتفاق میشوند. این شرکت وعده داده که تا آن زمان همچنان به عرضه دو آپدیت سالانه برای این سیستم عامل ادامه دهد.
اگر این اطلاعات را مبنا قرار دهیم، توسعه و بهروزرسانیهای امنیتی ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۵ به بعد به طور کامل متوقف میشود. در حال حاضر اسمی از نسخههای Enterprise و بیلدهای ویندوز سرور ویندوز ۱۰ (مثل سرور ۲۰۱۶ و سرور ۲۰۱۹) به میان نیامده، ولی این نسخهها باید پشتیبانی طولانیتری داشته باشند چون کاربران حرفهای و تجاری از آنها استفاده میکنند.
مایکروسافت تا این لحظه به درخواست رسانهها برای اظهارنظر در این مورد واکنشی نشان نداده است. اطلاعات جدید وبسایت این شرکت در شرایطی منتشر میشود که کمتر از دو هفته دیگر با نسل بعدی سیستم عامل ویندوز روبرو خواهیم شد. البته مایکروسافت قبلا گفته بود که ویندوز ۱۰ آخرین نسخه ویندوز خواهد بود، اما حالا همه سرنخها به وجود ویندوز ۱۱ اشاره میکنند.
-
بوش و لاستیک چراغ خطر عقب موتور سیکلت مدل H125 بسته ۴ عددی
اطلاعات بیشتر -
میز تلویزیون مدل CM4465
خرید محصول -
شارژر همراه شیائومی مدل Mi Power Bank 3 Pro ظرفیت ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
جارو شارژی بوش مدل BCS611P4A
۹,۰۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
گوشواره چراغ جلو موتور سیکلت پی اس آر مدل psr مجموعه دو عددی
اطلاعات بیشتر -
کاغذ دیواری مدل بتا کد ۱۱۷۸
خرید محصول -
کرم چند منظوره کلیون مدل Multipurpose Cream حجم ۳۰۰ میلی لیتر
inf ﷼ خرید محصول -
گردنبند طبی کامارو کد magnet19
خرید محصول
«ساتیا نادلا» قبلا درباره نسل بعدی ویندوز گفته بود: «بهزودی یکی از مهمترین بهروزرسانیهای ویندوز در دهه اخیر را با شما به اشتراک میگذاریم تا فرصتهای اقتصادی بزرگتری را برای توسعهدهندگان و تولیدکنندگان محتوا به وجود بیاوریم.» او در ادامه افزود که هیجان بسیار زیادی برای نسل بعدی ویندوز دارد.
اگر این مسئله واقعیت داشته باشد، اهالی این شرکت ردموندی باید حدود ۱.۳ میلیارد کاربر فعال جهانی خود را به نصب نسخه جدید ترغیب کنند و این مسئله کار راحتی نخواهد بود. البته خود مایکروسافت از این موضوع مطلع است و برای همین به کاربران اجازه داده که تا سال ۱۴۰۴ همچنان از ویندوز ۱۰ استفاده کنند.