آخرین بروزرسانی قیمت: ۸ روز پیش
Nokia G10 Dual Sim 64GB RAM 4GB Mobile Phone
- سیستم عامل : اندروید 11
- حافظه داخلی : 64 گیگابایت
- مقدار رم : 4 گیگابایت
- دوربین سه گانه : 13 – 2 – 2 مگاپیکسل
- پشتیبانی از شبکه ارتباطی : 4G
- باتری : لیتیوم پلیمر 5050 میلی آمپر بر ساعت
توضیحات
نقد و بررسی Nokia G10
گوشی های هوشمند میانرده ارزان میتوانند برای بسیاری از کاربریها مورد استفاده قرار گیرند؛ برای مثال میشود از این گوشی ها به عنوان یک گزینه مناسب برای استفاده سالمندان یاد کرد یا آنها را برای پردازشهای سبک درنظر داشت. میانردههایی که عموما توانایی پردازشی بالایی ندارند؛ برای همین سبک از کاربرها مناسب هستند.
نوکیا که در بازار گوشی های هوشمند پرچمدار، هیچ فعالیتی نمیکند و خود را به تولید میانردههای ارزان محدود کرده، در تولید میانردههای ضعیف، بسیار پرکار است؛ منظور از ضعیف، گوشیای نیست که به هیچ دردی نخورد و این کلمه، معنای گوشیای را میدهد که توان پردازشی بالایی نداشته و به اصطلاح، یک گوشی پایینرده است. تولیدات اینچنینی شرکت نوکیا را با طراحیهای نامناسبی میبینیم، ولی نوکیا برای جی ۱۰، به سراغ یک طراحی پرچمدار رفته.
-
سیبک فرمان آذرپناه خودرو مدل AP-11 مناسب برای پژو ۲۰۶ بسته ۲ عددی
اطلاعات بیشتر -
هدفون بی سیم لنوو مدل LivePods
خرید محصول -
محافظ صفحه نمایش پنزرگلس مدل PG1 مناسب برای مایکروسافت سرفیس لپتاپ گو ۱۲.۴ اینچی
اطلاعات بیشتر -
استپر موتور پرفکت مدل D811 مناسب برای پژو ۴۰۵
اطلاعات بیشتر -
کیف دوشی کد d053
خرید محصول -
پنکیک مپ بوته شماره PF40
خرید محصول -
شارژر همراه یوبائو مدل H5 ظرفیت ۵۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
لگینگ ورزشی زنانه مدل brgh-tus-rush 002
۳۵۵,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
مقدمهای بر تشریح Nokia G10
جی ۱۰، توانایی پردازشی بالایی ندارد و موضوع برمیگردد به پردازنده این اسمارتفون؛ پردازنده جی ۱۰، توسط شرکت مدیاتک، همراه با پردازنده دیگر، به عنوان دو پردازنده گیمینگ معرفی شدند، ولی نه این پردازنده و نه قل آن، پردازندههای گیمینگ نیستند. این پردازنده هشت هستهای بر پایه لیتوگرافی ۱۲ نانومتری ساخته شده و از وضوح تصویر HD پشتیبانی میکند. از آنجایی که این پردازنده، با وضوح یادشده، سازگار است، شرکت نوکیا هم برای نمایشگر خود، این وضوح را درنظر گرفته.
نمایشگر IPS جی ۱۰، کیفیت خوبی دارد و از نرخ نوسازی ۶۰ هرتز که میزان استاندارد بازار است، پشتیبانی میکند. این نمایشگر با وجود باتری حجیم ۵۰۵۰ میلیآمپر ساعتی جی ۱۰، ساعات زیادی روشن خواهد ماند. بر روی این نمایشگر، دوربین سلفی، جاگذاری شده که لنز ۸ مگاپیکسلی آن، قابل تحسین است و عملکرد خوبی از خود نشان داده.
دوربین اصلی نیز با طراحی دوربینهای هوآوی آمده و از سه سنسور تشکیل شده. یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی که کمی با محدودیتهای پردازنده درگیر است، عضو اصلی ترکیب سهگانه دوربین جی ۱۰ به حساب میآید. این سنسور در کنار یک سنسور ماکرو ۲ مگاپیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی قرار گرفته.
طراحی و کیفیت ساخت نوکیا جی ۱۰
طراحی نوکیا جی ۱۰ را بیش از این که با گوشی های هوشمند میانرده نوکیا ببینیم، آن را با گوشی های هوشمند پرچمدار هوآوی میبینیم؛ البته با حواشی بیشتر. این طراحی، حقیقتا زیبا است، اما ایراداتی نیز دارد و بههرحال، نسبت به طراحیهای معمول شرکت نوکیا، ارجحیت دارد. بسیاری از گوشیهای هوشمند نوکیا، یا حسگر اثر انگشت ندارند، یا حسگر اثر انگشت آنها با طراحی حفره همراه است، که چندان مورد پسند بازار نیست؛ اما جی ۱۰، با طراحی حسگر اثر انگشت ادغامی همراه شده. در این طراحی، با ترکیب حسگر اثر انگشت و دکمه پاور، از حضور موارد اضافی میکاهند و طراحی را خوشدستتر میکنند.
پنل جلویی جی ۱۰، هم خوب است، هم بد. در سمت راست، بالا و چپ این پنل، حواشی نمایشگر را میبینیم که به حداقل میزان ممکن رسیدهاند و ناگهان به پایین نمایشگر برمیخوریم، که حواشی بسیار ضخیمی دارد؛ البته شرکت نوکیا، سعی داشته تا با جاکردن نام خود بر روی حواشی قسمت پایینی نمایشگر، کمی از بدشکلی این حواشی بکاهد. در بالای نمایشگر جی ۱۰، شاهد دوربین سلفی هستیم که با طراحی ناچ قطرهای به این پنل، اضافه شده.
پنل پشتی جی ۱۰ را با چند خط مورب عمقدار، تزئین کردهاند که ما را به یاد سامسونگ گلکسی آ ۱۲ میاندازد؛ اینگونه طراحیها، مشخصا دارند، یک گوشی هوشمند میانرده را معرفی میکنند. در وسط این پنل، دوربین اصلی سهگانه آمده که درون یک قاب دایرهای قرار گرفته؛ این طراحی، همان طراحیای است که شرکت هوآوی برای پرچمداران خود انتخاب کرده.
اگر درون قاب دایرهای شکل دوربین، یک مربع محاطی را فرض کنیم، سه سنسور و فلش الایدی را در نزدیکی یکی از زوایای این مربع میبینیم. بر روی پنل پشتی و پایین آن، نوشتههای معمول گوشی های هوشمند، ذکر شده، که شرکت موتورولا، آنها را به زیر فریم، انتقال میدهد، ولی شرکت نوکیا، آنها را بر روی قاب، رها کرده.
فریم، بهجر مقادیر ضروری و همیشگی، جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و فراخوان فیزیکی دستیار گوگل را همراهی میکند. «Nokia G10» با ابعاد ۱۶۴.۹ در ۷۶ در ۹.۲ میلیمتر، وزن ۱۹۴ گرم و رنگهای بنفش و سرمهای عرضه میشود.
نمایشگر نوکیا جی ۱۰
شرکت نوکیا برای جی ۱۰، به سراغ یکی از مناسبترین نمایشگرها، یعنی IPS رفته. این نمایشگر، عضو اصلی گوشیهای هوشمند میانرده به حساب میآید و کیفیت بالایی دارد. نمایشگرهای IPS به نمایش خوب رنگ سفید شهرت دارند و کمی در نمایش رنگ مشکی به مشکل میخورد؛ همچنین این نمایشگرها، یکی از بهترین نمایگشرها در زمینه مصرف باتری هستند.
این نمایشگر با توجه به چیپست میتواند نهایت رزولوشن ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسل را داشته باشد که دارد. این رزولوشن، زمانی که در کنار قطر ۶.۵۲ اینچی نمایشگر جی ۱۰ قرار میگیرد، سبب تراکم پیکسلی ۲۶۹ پیکسل بر هر اینچ میشود. نمایشگر یادشده با مساحت ۱۰۲.۶ سانتیمتر مربعی خود، ۸۱.۹ درصد از پنل جلویی «Nokia G10» را در اختیار دارد، که برای گوشیهای شرکت نوکیا، مقدار خوبی است.
سختافزار و نرمافزار نوکیا جی ۱۰
با اینکه شرکت نوکیا، یک ابرشرکت به حساب میآید، ولی هنوز برای گوشی های هوشمند خود، رابط کاربریای را درنظر نگرفته و بههمین دلیل «Nokia G10» بدون رابط کاربری و با اندروید ۱۱ عرضه میشود. شاید تنها حسن نهچندان نرمافزاری این گوشی را بشود، فراخوان فیزیکی دستیار گوگل آن دانست، که بسیار کارآمد است، ولی از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند.
سختافزار نوکیا جی ۱۰، توسط شرکت مدیاتک ساخته شده و از نام شرکت سازنده آن میشود فهمید که این سختافزار، یک سختافزار میانردهای است. تراشه ۱۲ نانومتری Helio G25 به عنوان یک تراشه گیمینگ معرفی شده، ولی یک تراشه گیمینگ نیست؛ با اینحال میشود برای پردازش بازیای مانند PUBG روی آن حساب کرد. این پردازنده از فناوری نسل پنجم، پشتیبانی نمیکند، ولی درعوض با فناوری پرسرعت LTE سازگار است.
تراشه هشتهستهای میانردهای شرکت مدیاتک، از چهار هسته Cortex-A53 با نهایت فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A53 با بیشینه فرکانس ۱.۵ گیگاهرتز تشکیل شده. بر روی تراشه، پردازنده گرافیکی PowerVR GE8320 قرار گرفته؛ این پردازنده با سرعت ۶۵۰ مگاهرتز کار میکند که مقدار خوبی است. «Nokia G10» در سه نسخه سختافزاری به شرح زیر عرضه میشود:
رم ۳ گیگابایت و حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت
رم ۴ گیگابایت و حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت
رم ۴ گیگابایت و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت
دوربین نوکیا جی ۱۰
دوربین اصلی جی ۱۰، به دلیل مرزهای سختافزاری میتواند، نهایتا از یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی استفاده کند؛ شرکت نوکیا هم یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی را در کنار دو سنسور دیگر قرار داده. سنسور ماکرو ۲ مگاپیکسلی این دوربین که برای عکسبرداری از سوژههای نزدیک کارایی دارد، چندان مفید نیست و بیشتر به یک سنسور مارکتی شبیه است؛ اما سنسور ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق، کارآمد است و میتواند جلوههای بوکه برای عکسهای سنسور ۱۳ مگاپیکسلی ایجاد کند.
جلوههای بوکه، بهطور خلاصه، همان مات کردن اطراف سوژه هستند که برای عکاسی چهره، یک گام اساسی به حساب میآیند. دوربین سلفی نیز از یک لنز ۸ مگاپیکسلی تشکیل شده، که کیفیت نسبتا خوبی در عکسبرداری چهره دارد. هر دو دوربین اصلی و سلفی «Nokia G10» با کیفیت ۱۰۸۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنند.
باتری نوکیا جی ۱۰
شاید باتری جی ۱۰ را بشود یکی از موارد قابل مدح آن دانست؛ این باتری لیتیم-پلیمری، شارژدهی بالایی دارد و برای استفادههای طولانی مدت، مناسب است. باتری ۵۰۵۰ میلیآمپر ساعتی جی ۱۰ با توان ۱۰ وات، شارژ خواهد شد.
مشاوره در خرید نوکیا جی ۱۰
جی ۱۰، یک گوشی ارزان و خوب است؛ این گوشی برای گیمرها مناسب نیست، اما برای باقی کاربران بازار گوشی های هوشمند، یک گزینه ویژه به شمار میآید.
تاریخ معرفی
طراحی
پردازنده
حافظه
صفحه نمایش
مخابرات و ارتباطات
Bluetooth
GPS
Radio
دوربین
لیزر AF