آخرین بروزرسانی قیمت: ۸ روز پیش
توضیحات
نقد و بررسی Xiaomi Black Shark 4
گیمرها، به دستگاههایی نیاز دارند که بتوانند از پس پردازشهای سخت ایشان برآمده و داغ نکنند. این دستگاهها، باید در نوع خود، بهترین باشند و مهم نیست اگر شما از کامپیوتر یا گوشی استفاده میکنید، دستگاه شما باید سرآمد باشد. تکلیف کنسولها که روشن است، در زمینه کامپیوتر هم، انتخابات زیادی دارید، اما درمورد گوشی های هوشمند، این انتخابها به مراتب، محدودتر هستند.
یکی از انتخابهای گیمرهای موبایلی، بلک شارکهای شیائومی هستند، که توانایی پردازشی فوقالعاده بالایی دارند. خانواده دو عضوی جدید بلک شارک شیائومی، یعنی بلک شارک ۴، دارای یک نسخه پرو و معمولی است، که نسخه معمولی، متعاقبا، قیمت کمتری دارد، اما نباید آن را دست کم بگیرید.
-
حوله ورزشی یونکس مدل میکروفیبر
۲,۵۰۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
ست نیم تنه و شورت ورزشی زنانه نانو تن پوش مدل Set36
۴۲۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
نخ بسته بندی مدل TPB-1000
۴۲,۹۱۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
فوم ضد شپش استتیک التا مدل ۱۰۰۲ حجم ۲۰۰ میلیلیتر به همراه شانه
خرید محصول -
هدفون کیو کی زد مدل CK7
خرید محصول -
شارژر همراه دبلیو یو دبلیو مدل Y83 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل مکسیدر مدل Maxi Box CN602
۵,۳۰۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لاک ناخن پاستل شماره ۷۵۸
خرید محصول
شیائومی بلک شارک ۴، با یک ابرپردازنده از شرکت کوالکام، یک سیستم خنککننده ارتقا یافته، باتریای با ظرفیت بالا به همراه شارژر سریع ۱۲۰ واتی، دوربین اصلی سهگانه، دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی، پشتیبانی از فناوری نسل پنجم، نمایشگری با بالاترین نرخ نوسازی موجود و طراحیای زیبا آمده که همگی آنها با قیمت کم ۳۰۰ دلاری، همراه هستند و این گوشی را به یک گزینه گیمینگ اقتصادی بدل کردهاند. در ادامه، تمامی موارد بالا را بهطور دقیق بررسی خواهیم کرد.
مقدمهای بر Xiaomi Black Shark 4
شیائومی بلک شارک چهار با پشتیبانی از فناوری نسل پنجم، بازیای روان با سرعت بالا را به کاربر خود ارائه میدهد. این گوشی با چیپی از سری ۸۰۰ شرکت کوالکام همراه است؛ محصولات این سری شرکت کوالکام به قدرت پردازشی خود، مشهور هستند و اکثر پردازندههای نامی دنیای اندرویدها از همین سری شرکت کوالکام میآیند، پردازنده بلک شارک ۴، بیشترین اورکلاک موجود در میان پردازندهها را دارا است.
نمایشگر بلک شارک ۴ شیائومی از نوع سوپرآمولد بوده و با اینکه خود نمایشگر، جذابیت زیادی دارد، اما نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی آن، از خود نمایشگر هم جذابتر است؛ زیرا بالاترین نرخ موجود بوده و با بهرهگیری از آن، بازی بیش از پیش روان خواهد بود و گشت و گذار در فضای مجازی هم با استفاده از این نرخ، تجربه دلنشینی میشود.
باتری هم مانند نمایشگر، چیزی است که ما آن را بهخاطر خودش مدح نمیکنیم و در عوض، به فکر شارژر سریع ۱۲۰ واتی آن هستیم که سریعترین شارژر موجود است. شارژر سریع ۱۲۰ واتی بلک شارک ۴ میتواند، در عرض ۱۷ دقیقه، شارژ این گوشی را تکمیل کند. دوربین نیز سه سنسور را شامل میشود که در میان آنها، سنسور ۴۸ مگاپیکسلی خودنمایی میکند.
طراحی و کیفیت ساخت شیائومی بلک شارک ۴
طراحی بلک شارک ۴ و البته بلک شارک ۴ پرو، در خانواده بلک شارک ۳ مورد استفاده نبوده و به نوعی با طراحی برخی از محصولات شرکت میزو در ارتباط است. این طراحی به خصوص، یک گوشی گیمینگ را معرفی میکند. با این که در بلک شارک ۴، یک نمایشگر سوپرآمولد استفاده شده، اما میبینیم که حسگر اثر انگشت این گوشی از نوع زیرصفحهای نبوده و از نوع ادغامی است؛ یعنی اینکه، حسگر با دکمه پاور، ترکیب شده.
پنل جلویی، طراحی تمیزی دارد، که در اطراف آن، حواشی مختصری دیده میشوند. این حواشی مختصر برای گوشی های عادی، یک مزیت هستند، ولی برای این گوشی گیمینگ، یک ایراد به حساب میآیند، زیرا میتوانند سبب اشتباه در حین بازی شوند، ولی شما میتوانید، اندازه آنها را بیشتر کنید. در بالای نمایشگر، دوربین سلفی بلک شارک ۴ را میبینیم که با طراحی حفره، ذکر شده.
پنل پشتی بلک شارک ۴، خیلی صیقلی است و میتواند اثر انگشت کاربر را با هر استفاده سادهای، جذب کند؛ اما نگران نباشید، زیرا همراه این گوشی، یک گارد محافظ عرضه میشود که توفیر زیادی با قابهای ژلهای معمولیای که در جعبهها میبینید دارد. در بالای پنل پشتی هم یک شش ضلعی را میبینیم که سه سنسور دوربین اصلی به انضمام فلش الایدی را به همراه خود دارد.
فریم، حاوی دو تریگر که معرف کلیدهای R و L هستند را در سمت راست خود و در طرفین دکمه پاور جا داده؛ این تریگرها با استفاده از کلید بقلی خود، فعال میشوند. در سمت چپ فریم هم کنترلرهای صدا را میبینیم که به دلیل جاگیری تریگرها در سمت راست فریم، نتوانسته در بالای دکمه پاور باشد. «Xiaomi Black Shark 4» با ابعاد ۱۶۳.۸ در ۷۶.۴ در ۹.۹ میلیمتر، وزن ۲۱۰ گرم و رنگهای مشکی براق، آبی، نقرهای، مشکی و خاکستری عرضه میشود.
نمایشگر شیائومی بلک شارک ۴
نمایشگر بلک شارک ۴ از نوع سوپرآمولد است و یکی از بهترین نمایشگرهای بازار گوشی های هوشمند به شمار میرود. این نمایشگر از فناوری HDR10+ پشتیبانی میکند که به سبب آن، محتوا، کیفیت رنگ بهتری خواهد داشت؛ این فناوری یکی از موارد لازم برای نمایشگرهای گوشی های گیمینگ است.
نمایشگر مورد بحث، بیشترین نرخ نوسازی را دارد، مقدار ۱۴۴ هرتز. به سبب این نرخ، شما میتوانید بازیای روان را تجربه کنید. نهایت نرخ روشنایی هم مقدار ۱۳۰۰ نیت بوده که برای استفاده در زیر نور مستقیم خورشید، گزینه فوقالعادهای است. این نمایشگر از حالت همیشه روشن، پشتیبانی میکند و رزولوشن آن هم ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل بوده که زیاد تکرار میشود و ما از یک گوشی گیمینگ انتظار بیشتری داشتیم. رزولوشن یادشده در کنار قطر ۶.۶۷ اینچی؛ تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ را میآورد. ۸۵.۸ درصد فضای پنل جلویی «Xiaomi Black Shark 4» در اختیار نمایشگر ۱۰۷.۴ سانتیمتر مربعی آن است.
سختافزار و نرمافزار شیائومی بلک شارک ۴
«Xiaomi Black Shark 4» با رابط کاربری Joy UI 12.5 بر پایه اندروید ۱۱ عرضه میشود. رابط کاربری Joy UI 12.5 یک دستیار مجازی دارد و از نظر ظاهری، شامل تفاوت چندانی با مییوآی نیست. نقطه عطف این رابط کاربری، فضای شارک بوده که شامل بازیهای اندرویدی جالبی است و با استفاده از آن میتوانید کنترل دقیقی بر روی گیم خود داشته باشید.
سختافزار بلک شارک ۴، در زمان معرفی، سر و صدای زیادی به پا کرد و در موتورولا اج اس و پوکو اف ۳ نیز دیده میشود. این سختافزار، بیشترین اورکلاک را به خود اختصاص داده و در زمینه پردازشی نیز یکی از بهترین، گزینههای ممکن است. با استفاده از سختافزار بلک شارک ۴ میتوانید سنگینترین بازیهای موبایلی را پردازش کنید. بلک شارک ۴ دارای سیستم خنککنندهای است، که ۳۰ درصد نسبت به سیستمهای دیگر، کارایی بیشتری دارد، ولی اگر فکر میکنید که این سیستم خنککننده، کفاف کار شما را نمیدهد، میتوانید یک فن خارجی به قیمت ۴۰ دلار، مخصوص بلک شارک ۴ تهیه کنید. تراشه این گوشی، Snapdragon 870 5G بوده که از فناوری فایو جی پشتیبانی میکند و بر پایه لیتوگرافی ۷ نانومتری تولید شده.
در راس هشتهسته این تراشه، هسته Kryo 585 با بیشترین فرکانس ممکن، یعنی ۳.۲ گیگاهرتز دیده میشود که در کنار سه هسته Kryo 585 با نهایت فرکانس ۲.۸۴ گیگاهرتز و چهار هسته Kryo 585 با حداکثر فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز میآید. بر روی این تراشه، پردازنده گرافیکی فوق توانای Adreno 650 ذکر شده. «Xiaomi Black Shark 4» در پنج نسخه به شرح زیر عرضه میشود:
رم ۶ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت
رم ۸ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت
رم ۸ گیگابایت و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت
رم ۱۲ گیگابایت و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت
رم ۱۲ گیگابایت و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت
دوربین شیائومی بلک شارک ۴
دوربین اصلی سهگانه بلک شارک ۴، شامل یک سنسور ۴۸ مگاپیکسلی عریض میشود که سنسور تشخیص عمقی در کنار آن نیامده و از این رو، در زمینه عکسبرداری پرتره، چندان موفق نخواهد بود. سنسور ۵ مگاپیکسلی ماکرو این دوربین، کیفیت بالایی دارد و جزئیات زیادی را ثبت میکند. سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض نیز کیفیت خوبی داشته و نویز چشمگیری در عکسهای آن دیده نمیشود. دوربین اصلی «Xiaomi Black Shark 4» متشکل از سنسورهای زیر است:
سنسور ۴۸ مگاپیکسلی عریض با گشودگی دریچه دیافراگم f/1.8
سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.2 و زاویه دید ۱۲۰ درجه
سنسور ۵ مگاپیکسلی ماکرو با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.4
دوربین اصلی با کیفیت ۴K و سرعتهای ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکند و از این جهت، گزینه خوبی برای فیلمبرداری اسلوموشن است. دوربین سلفی که از یک سنسور ۲۰ مگاپیکسلی عریض با گشودگی دریچه دیافراگم f/2.0 تشکیل شده با کیفیت ۱۰۸۰ و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکند و در زمینه عکسبرداری سلفی، حتی بدون حالت پرتره، موفق بوده.
باتری شیائومی بلک شارک ۴
بلک شارک شارک ۴، یک باتری لیتیم-پلیمری ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی را به همراه خود میآورد که طول عمر، ۹۶ ساعتی دارد. این باتری با شارژر سریع ۱۲۰ واتی، که سریعترین شارژر موجود است، همراه شده و در عرض ۱۷ دقیقه، ظرفیت باتری با استفاده از این شارژر، تکمیل خواهد شد.
مشاوره در خرید شیائومی بلک شارک ۴
بلک شارک ۴، گوشیای گیمینگ است که در میان انتخابهای محدود گیمرهای موبایلی، کمترین قیمت را به خود اختصاص داده و در تمامی موارد حائز اهمیت، مثل نمایشگر، نرخ نوسازی، سختافزار و …. نمره بالایی میگیرد.
تاریخ معرفی
طراحی
پردازنده
حافظه
صفحه نمایش
مخابرات و ارتباطات
CDMA 800 & TD-SCDMA
CDMA2000 1xEV-DO
Bluetooth
GPS
NFC
دوربین
سایز سنسور ۱/۲.۰ اینچ
دریچه دیافراگم f/1.8
ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز ۰.۸ میکرومتر
فوکوس اتوماتیک PDAF
˚۱۲۰
سایز سنسور ۱/۴.۰ اینچ
دریچه دیافراگم f/2.2
ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز ۱.۱۲ میکرومتر
دریچه دیافراگم f/2.4
لیزر AF
دریچه دیافراگم f/2.0
ثبت تصاویر با پیکسلهایی به سایز ۰.۸ میکرومتر
۱۰۸۰p@30fps