حملات DDoS در حال افزایش هستند، و در همین حال مایکروسافت با انتشار پستی در بلاگ خود از متوقف کردن بزرگترین حملهی DDoS به سرورهای Azure خود خبر داده است.
طبق اطلاعات منتشر شده از سوی مایکروسافت، در ماه نوامبر (آبان و آذر) یکی از مشتریهای سرور Azure با حملهی DDoS مواجه شده است. این حمله حدود ۳.۴۷ ترابایت قدرت داشته و نرخ پکتهای آن ۳۴۰ میلیون PPs (پکت در ثانیه) بوده است. همچنین حملهی مورد نظر از سمت ۱۰ هزار منبع از جمله چین، روسیه، کرهی جنوبی، ایران و تایوان به عمل آمده و ۱۵ دقیقه طول کشیده است.
البته دو حمله دیگر نیز به ترتیب با توانهای ۳.۲۵ و ۲.۵۵ ترابایت در ماه دسامبر (آذر و دی) در آسیا انجام شده است. اگر از چگونگی انجام این حملات اطلاع ندارید، DDoS یک عمل مخرب برای ایجاد اختلال در ترافیک یک سرور یا سرویس است. این حملات معمولاً شامل استفاده از دستگاههای از راه دور آلوده به بدافزار (که توسط هکرها کنترل میشوند) برای ارسال دستورات از طریق اینترنت در جهت تحت تأثیر قرار دادن سرویس مورد هدف است.
-
حوله ورزشی یونکس مدل میکروفیبر
۲,۵۰۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
ست نیم تنه و شورت ورزشی زنانه نانو تن پوش مدل Set36
۴۲۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
نخ بسته بندی مدل TPB-1000
۴۲,۹۱۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
فوم ضد شپش استتیک التا مدل ۱۰۰۲ حجم ۲۰۰ میلیلیتر به همراه شانه
خرید محصول -
هدفون کیو کی زد مدل CK7
خرید محصول -
شارژر همراه دبلیو یو دبلیو مدل Y83 ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل مکسیدر مدل Maxi Box CN602
۵,۳۰۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لاک ناخن پاستل شماره ۷۵۸
خرید محصول
همچنین با توجه به گزارشهای مایکروسافت، بیشترین حملات در ماه اوت (مرداد و شهریور) رخ داده است. این نشان میدهد که ظاهرا هکرها به جای تمرکز بر روی انجام حملهها در تعطیلات، در تمام طول سال این کار را انجام میدهند.
بنابراین مایکروسافت چگونه حملات مختلف به سرورهای Azure خود را متوقف میکند؟ و چه چیزی باعث رشد قابل توجه تعداد حملههای DDoS شده است؟
به گفتهی مایکروسافت، دلیل اصلی افزایش حملات DDoS، وجود سرویسهای ارزان برای انجام این کار است، و قیمت پایین آنها میتواند هکرها را ترغیب به حمله به سرورها کند. البته مایکروسافت به کمک تیم محافظت از DDoS سرورهای Azure این حملات را خنثی میکند. این تیم از تمامی منابع مایکروسافت و سرورهای Azure حفاظت کرده و به صورت زنده از این منابع در برابر حملات خودکار به وسیلهی یک هوش مصنوعی قدرتمند مجهز به Machine Learning که الگوهای ترافیک را در طول زمان یاد میگیرد، نظارت میکند.
الیسیا تو (Alethea Toh)، مدیر محصولات در شبکهی Azure بیانیهای را در این مورد منتشر کرده است که در ادامه میتوانید آنرا مطالعه کنید:
مشتریان ما نیازی به نگرانی در مورد محافظت از پروژهها و اطلاعات خود در سرورهای Azure ندارند. پلتفرم حفاظتی DDoS سرورهای Azure قادر است تا از اطلاعات شما در برابر بزرگترین حملات DDoS محافظت کند و سطح حفاظتی که برازندهی مشتریان ما است را ارائه کند.
الیسیا تو