در حالی نام وزیر ارتباطات دولت سیزدهم بیشتر با کُندی سرعت اینترنت، طرح صیانت و نظیر آنها گره خورده است، عیسی زارع پور وعده ارائه اینترنت ۱۰۰ مگابیتی به کسب و کارها و افزایش سرعت اینترنت به ۱ گیگابیت در ثانیه را میدهد.
وزیر ارتباطات در حاشیه نشست هیئت دولت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به موضوعاتی چون سرعت اینترنت پرداخت. زارع پور با تاکید بر اینکه در دولت سیزدهم به دنبال راه اندازی شبکه پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری هستند، وعده داد برای ارائه اینترنت حداقل ۱۰۰ مگابیتی به کسب و کارها هدف گذاری کردهاند.
-
شارژر همراه وپو مدل PD10Q ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
آبمیوه گیری کنوود مدل JEM500SS
۵,۰۴۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لپ تاپ ۱۷ اینچی اچ پی مدل OMEN 17-AN100 – F
خرید محصول -
شارژر بی سیم انکر مدل A2511 PowerPort Qi
خرید محصول -
مجموعه ۳ عددی چمدان تاپ یورو مدل Te-p02
خرید محصول -
اسپیکر قابل حمل جی پاس مدل GMS8575
خرید محصول -
هدبند ورزشی آی تمر مدل حرف M کد ۳۰۴
۳۹,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
اسپیکر دسکتاپ هوتما مدل EG_109BT
۱,۲۱۲,۵۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
همچنین وزیر ارتباطات دولت آقای رئیسی گفت در افق ۱۴۰۳ برای ارائه اینترنت ۱ گیگابیتی یا ده برابر سرعت کنونی هدف گذاری کردهاند.
هرچند وزیر ارتباطات هیچ گونه اطلاعات بیشتری درباره این وعدهها ارائه نکرد و به نظر میرسد منظور ایشان صرفاً کسب و کارهای خاص باشد، اما احتمالاً در چارچوب همان شبکه اینترانت داخلی (شبکه ملی اطلاعات) با میزبانی بر روی سرورهای داخلی دنبال میشود. به عبارت دیگر احتمالاً قرار نیست کاربران معمولی از چنین سرعتی در دسترسی به شبکه اینترنت واقعی (بینالمللی) برخوردار شوند.
پیش تر وزیر ارتباطات در اظهاراتی جنجالی گفته بود بدون گران کردن اینترنت نمی توان حتی سرعت و کیفیت سال ۱۴۰۰ را حفظ کرد و خبر از تشکیل کارگروه گرانی اینترنت داد. این در حالی است که طی ماه های گذشته کیفیت و سرعت اینترنت کشور روند نزولی داشته و بیم آن می رود که در سال ۱۴۰۱ از این هم بدتر شود. همچنین گزارش های غیر رسمی از مخالفت شورای عالی فضای مجازی با افزایش پهنای باند اینترنت واقعی (بین الملل) منتشر شده است.