گوگل نسخههای اولیه اندروید ۱۳ را آماده کرده و با گوشیهای هوشمند سری Google Pixel در اختیار توسعه دهندگان قرار داده است. خبرها حاکی از این است که سامسونگ نیز دست به کار شده تا هر چه زودتر One UI 5.0 خود را آماده کند.
اکنون توسعه دهندگان میتوانند از سری گوشیهای گوگل پیکسل برای آزمایش قابلیتهای مختلف اندروید ۱۳ استفاده کنند. با این وجود سامسونگ هنوز چنین امکانی را در اختیار کاربران خود قرار نداده است. البته گزارشهایی به گوش میرسد که از تلاش کرهایها برای آمادگی زودهنگام رابط کاربری One UI 5.0 حکایت دارد.
One UI 5.0 بر اساس سیستم عامل اندروید ۱۳ توسعه داده میشود تا سامسونگ نسخه بتای آن را از ابتدای تابستان سال جاری میلادی به کاربران برساند. گوشیهای پرچمدار و رده بالای سامسونگ همچون سری Galaxy S22، گوشیهای تاشوی سری Flip و برخی دیگر از محصولات این شرکت، اندروید ۱۳ و One UI 5.0 را زودتر از بقیه دریافت خواهند کرد.
-
بوت مردانه نسیم مدل هامبورگ کد NSM 7015
۶,۹۹۰,۰۰۰ ﷼ خرید محصول -
اسپیکر هنگ مدل ۱۵۱۲
خرید محصول -
مبدل USB-C به VGA
خرید محصول -
شطرنج رجال کد ۰۰۱
خرید محصول -
تاپ نوزادی آدمک طرح فیل
خرید محصول -
ساعت هوشمند میدسان مدل X3
اطلاعات بیشتر -
استند گلدان مدل استوانه ای مجموعه ۳ عددی
۴۱۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
دسته موتور چپ مدل t11-1001110pa مناسب برای ام وی ام X33s
اطلاعات بیشتر
اندروید ۱۳ برای نمایشگرهای بزرگ همچون گوشیهای تاشو و تبلتها بهینهسازی شده و با طراحی جدید به نرمافزارهای مختلف اجازه میدهد تا با هر ابعاد نمایشگری سازگاری داشته باشند. سامسونگ علاوه بر One UI 5.0، به زودی One UI 4.1.1 را نیز برای گوشیهای تاشوی پرچمدار سال ۲۰۲۲ خود نیز عرضه خواهد کرد.
گوگل تمرکز اصلی خود در توسعه اندروید ۱۳ را روی امنیت قرار داده است. این شرکت قصد دارد پلتفرم خود را به محیط امنتری تبدیل نماید و در عین حال، آزادی عمل بیشتری برای کاربران فراهم آورد. گوگل در این راستا از یک اجازه Wi-Fi جدید رونمایی کرده که نیاز اپلیکیشنها برای دسترسی به موقعیت مکانی کاربر را محدود میکند.
اندروید ۱۳ همچنین به برنامهنویسها اجازه میدهد تا اپهای خود را برای گروه بیشتری از کاربران و در مدت زمانی کمتر آماده کنند. گوگل قول داده با نسخه جدید سیستم عامل خود از هزینه توسعه دهندگان بکاهد تا سرعت ساخت برنامههای مفید افزایش پیدا نماید.