مارس ۲۰۲۱ بود که گوگل استفاده از ویژگی «یادگیری فدرال» را در اندروید آغاز کرد تا دقت کلمات کلیدی مرتبط با Hey Google را افزایش دهد. اکنون در ادامه این بهینهسازیها، دستیار گوگل یا همان گوگل اسیستنت قرار است به ویژگی دیگری تحت عنوان «شناسایی گفتار شخصیسازی شده» مجهز شود تا کلمات و نامهای ادا شده مرسوم را بهتر تشخیص دهد.
طبق گزارشها و با استناد به تازهترین نسخه «گوگل اپ»، ویژگی «شناسایی گفتار شخصیسازی شده» در بخش تنظیمات دستیار گوگل از چنین توضیحی برخوردار است: «جهت درک هرچه بهتر دستیار گوگل از گفتههای شما، فرامین صوتی روی گوشی ذخیره میشوند، این فایلهای صوتی روی دستگاه خواهند ماند و در صورت تمایل میتوانید با خاموش کردن «شناسایی گفتار شخصیسازی شده» آنها را حذف کنید.»
-
شکم بند لاغری پاک سمن مدل Neoprene سایز XXL
خرید محصول -
چسب برق چسب سینا مدل تایگر بسته ۱۰ عددی
اطلاعات بیشتر -
مجموعه ظروف سفری کرویت مدل IAN313688
خرید محصول -
میکروفون اسپیکر جوی روم مدل JR-MC5
۸۹۳,۴۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
تیغه برف پاک کن مدل T11 -205 مناسب برای ام وی ام X33 بسته ۲ عددی
اطلاعات بیشتر -
نگهدارنده کمری تبر ساتونا مدل Alpine
خرید محصول -
اسپری پولیش داشبورد خودرو کاسپین مدل Mountain & Peach حجم ۳۰۰ میلی لیتر مجموعه ۲ عددی
اطلاعات بیشتر -
جاسوییچی طرح ابزارآلات مدل آچار فرانسه
۳۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
همچنین لازم به ذکر است که این ویژگی تازه دستیار گوگل در پی توسعه آن دسته از بهینهسازیهایی است که بر مبنای یادگیری ماشینی ایجاد شدهاند، امری که باعث میشود برخی محدودیتهای «هی گوگل» خصوصا در زمینه نامها و کلمات پرکاربرد از میان برود.
سایر اطلاعات تکمیلی از ویژگی تازه دستیار گوگل
با وجود تمامی این تفاسیر، گوگل هم اکنون روی نسل دوم نست هاب و نست هاب مینی خود از یک تراشه یادگیری ماشینی استفاده میکند تا محصولات مذکور مدت پاسخدهی بسیار کمتری داشته باشند، طرحی مفهومی که به نظر میرسد حالا از لوازم خانگی هوشمند در حال کوچ کردن به دستگاههای اندرویدی باشد.
در ضمن استفاده از عبارت «فرامین صوتی روی گوشی ذخیره میشوند» و یا اشاره به امکان حذف آنها در توضیحات ویژگی جدید دستیار گوگل، نشان میدهند که غول جستجوی اینترنتی رویکردی امنیتی را در خصوص ویژگی شناسایی گفتار شخصیسازی شده در پیش گرفته و استفاده از آن اختیاری است.
متاسفانه در حال حاضر تاریخ دقیق به کارگیری یا تاثیرات احتمالی این ویژگی مشخص نیست اما طبق ادعاهای گوگل به نظر میرسد در آینده میتوانیم شاهد دستیارهای صوتی باشیم که تمامی موارد بیان شده توسط انسان، اعم از مکثهای طبیعی و غیره را درک میکنند.