به گفته مقامات دهلی، به زودی ازدحام وسایل نقلیه توسط سیستم مدیریت ترافیک (ITMS) مبتنی بر هوش مصنوعی از بین میرود.
پلیس راهنمایی و رانندگی دهلی برای کاهش ازدحام و تسهیل حرکت وسایل نقلیه، در حال برنامه ریزی یک سیستم مدیریت ترافیک یکپارچه (ITMS) است که به کمک هوش مصنوعی کار میکند. این سیستم به وسایل نقلیه اضطراری مانند آمبولانس و آتش نشانی کمک میکند تا با سهولت و سرعت بیشتر حرکت کنند.
به گزارش livemint.com، هدف این پروژه از ساخت سیستم مدیریت ترافیک، همگام سازی تمام علائم راهنمایی و رانندگی و تنظیم خودکار چراغ سیگنال است. به گفته مقامات، سیستم مدیریت یکپارچه ترافیک به رانندگان در هنگام رانندگی در مورد انحرافات، هشدار میدهد.
اسکی سینگ (SK Singh)، معاون کمیسر پلیس دفتر ترافیک دهلی میگوید: اداره پلیس راهنمایی و رانندگی تفاهم نامهای برای این سیستم مدیریت ترافیک یکپارچه با مرکز توسعه محاسبات پیشرفته (C-DAC) امضا کرده است. سیستم مدیریت ترافیک (ITMS) همانند یک راه رو سبز رنگ مسیر حرکت وسایل نقلیه اضطراری را بدون دردسر تسهیل میکند.
-
لنت ترمز جلو لنت پارس مدل pl23873 مناسب برای تیبا
اطلاعات بیشتر -
شارژر فندکی فیلیپس مدل DLP-2520U به همراه کابل تبدیل USB-C
خرید محصول -
کارت حافظه microSDXC مدل Ultra A1 کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I سرعت ۱۰۰MBps ظرفیت ۶۴ گیگابایت به همراه آداپتور SD
خرید محصول -
ریموت کنترل هارمونی مدل Ultimate One
خرید محصول -
ساک دستی گابل مدل Kiba 122012
۱,۴۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کابل تبدیل USB-C به لایتنینگ باسئوس مدل CATLSW-02 طول ۱ متر
خرید محصول -
مبدل برق خودرو پرشین اینورتر مدل ۲۰۰۰
اطلاعات بیشتر -
عینک آفتابی زنانه پلیس مدل spld34 0xay
خرید محصول
به گفته سینگ، هشت ماه برای اجرای این پروژه به آنها زمان داده شده است. او ادامه داد، اولین گزارش دقیق از این پروژه باید پس از بررسی ترافیک در ۴۲ تقاطع تهیه شود تا ۱۲۰۰ سیگنال و ۶۰۰ چراغ چشمک زن مورد پوشش قرار گیرد. همچنین این پروژه باید تا نوامبر سال جاری ارائه شود.
پلیس راهنمایی و رانندگی دهلی در نظر دارد، یک مرکز فرماندهی برای مدیریت عملیاتها و نظارت بر برنامههای تعیین شده ایجاد کند. سینگ میگوید: در بسیاری از تقاطعها مشاهده شده است حتی زمانی که ترافیک نیست، چراغ قرمز همچنان روشن است؛ بنابراین با کمک یک سیستم تطبیقی، میتوان حجم ترافیک را شناسایی و زمان بندی چراغها را تغییر داد. با استفاده از این روش زمان توقف وسایل نقلیه در تقاطع کاهش مییابد. همچنین او افزود: مقامات راهنمایی و رانندگی نقاط حادثه خیز را شناسایی کرده اند و در حال حاضر به دنبال نقاط ازدحام در دهلی هستند.