مقامهای روسی پس از پینترست، توئیچ، Airbnb و UPS، سراغ اپل رفته و آن را بهدلیل ذخیرهنکردن اطلاعات کاربران در داخل این کشور به پرداخت جریمه تهدید کردند.
اکنون مدتی است که مقامهای روسی با بعضی از شرکتهای بزرگ دنیای فناوری به مشکلاتی برخوردهاند. امروز خبر دیگری منتشر شده است که نشان میدهد این ماجرا همچنان ادامه دارد.
براساس گزارش ۹to5mac، روسیه ممکن است اپل را بهدلیل ذخیرهنکردن اطلاعات کاربران در داخل این کشور جریمه کند. گفتنی است پینترست، توئیچ، Airbnb و UPS نیز پیشتر جریمه شده بودند.
رویترز گزارش میدهد:
-
شمع خودرو بوش مدل YR7NE بسته ۴ عددی
اطلاعات بیشتر -
هندزفری بی سیم گیمینگ لنوو مدل FAT XT92 QAZ
۶۵۸,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
ادو پرفیوم مردانه بورلی هیلز پولو کلاب مدل TOUR حجم ۱۰۰ میلی لیتر
خرید محصول -
کوله پشتی حیوانات مدل کاور دار کد ۱۰۰
۸۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
هندزفری مدل G5830
۳۰,۸۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
صابون ضد باکتری گلمر کد ۰۰۲ وزن ۱۲۰ گرم
خرید محصول -
کارت حافظه microSDXC توشیبا مدل EXCERIA M302-EA کلاس ۱۰ استاندارد UHS-I U1 سرعت ۹۰MBps ظرفیت ۶۴ گیگابایت به همراه آداپتور SD
خرید محصول -
گردگیر جعبه فرمان هیدرولیک وجودی مدل ۳۱۸۰ مناسب برای پژو ۴۰۵
اطلاعات بیشتر
دادگاهی در مسکو روز سهشنبه اعلام کرد سرویس پخش ویدئو توییچ، شبکهی اجتماعی پینترست، شرکت اجارهی خانهی Airbnb و United Parcel Service (UPS) را بهدلیل امتناع از ذخیرهی اطلاعات شخصی شهروندان روسی در روسیه جریمه کرده است.
از زمانی که روسیه دههاهزار نیرو را در ۲۴ فوریه به اوکراین فرستاد، مسکو با شرکتهای بزرگ فناوری بر سر محتوا، سانسور، اطلاعات و نمایندگیهای محلی درگیر شده است.
گفته میشود شرکتهای متخلف ممکن است بین یک تا شش میلیون روبل (تقریباً ۱۹ تا ۳۸ هزار دلار) جریمه شوند؛ البته این مبالغ براثر تکرار تخلف افزایش خواهند یافت.
روسیه در ماه جاری گوگل را بهدلیل رعایتنکردن مکرر قوانین این کشور دربارهی ذخیرهسازی دادهها، ۱۵ میلیون روبل جریمه کرده است و اهالی مانتنویو مجموعاً باید ۳۴۰ هزار دلار بپردازند. بهطورکلی، اپل از قوانین محلی کشورهای فعال در آنجا پیروی میکند؛ اما بهنظر میرسد درحالحاضر شرکتهای بزرگ فناوری تمایل بیشتری به سرپیچی از روسیه دارند.
کوپرتینوییها سال ۲۰۱۸ درمقابل قانون مشابهی در چین تسلیم شدند. البته اپل تمام تلاش خود را کرد تا بگوید با این کار مقامهای چینی به اطلاعات کاربران دسترسی نامحدود ندارند و این سرویس را سرور دولتی اداره میکند. خود چین نیز ادعا کرد تنها با حکم دادگاه میتواند دادهها را بهدست بیاورد.