رئیس پلیس فتای ویژه شرق استان تهران نسبت به نصب نرمافزارهای موبایلی جعلی برای مشاهده بار کدپستی یا ابلاغیه قضایی و امور مشابه، هشدار داد و آن را ترفندی برای کلاهبرداری از شهروندان دانست.
سرهنگ حمیدرضا سلطان آبادی دراینباره گفت: اخیرا در مواردی مشاهده شده که مجرمین سایبری پیامکی با ایجاد حساب کاربری در شبکههای اجتماعی و قراردادن تصویر اداره پست در قسمت پروفایل، اقدام به ارسال پیام برای شهروندان کرده و خود را مامور پست معرفی کردهاند. این افراد با طرح بهانههایی نظیر دقیق نبودن آدرس و … دلیل ارسال پیام را برای کاربران توجیه کرده و در ادامه از آنها خواستهاند تا نرم افزاری را نصب کنند تا بتوانند بستههای پستی خود را تحویل بگیرند.
وی ادامه داد: با نصب این نرم افزار که در واقع بدافزار است، دسترسی سودجویان به حساب کاربری شهروندان فراهم شده و آنان میتوانند نسبت به سرقت و سواستفاده از اطلاعات کاربری و دیگر موارد موجود بر روی این گوشیها اقدام کنند.
-
بوش و لاستیک چراغ خطر عقب موتور سیکلت مدل H125 بسته ۴ عددی
اطلاعات بیشتر -
میز تلویزیون مدل CM4465
خرید محصول -
شارژر همراه شیائومی مدل Mi Power Bank 3 Pro ظرفیت ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
جارو شارژی بوش مدل BCS611P4A
۹,۰۵۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
گوشواره چراغ جلو موتور سیکلت پی اس آر مدل psr مجموعه دو عددی
اطلاعات بیشتر -
کاغذ دیواری مدل بتا کد ۱۱۷۸
خرید محصول -
کرم چند منظوره کلیون مدل Multipurpose Cream حجم ۳۰۰ میلی لیتر
inf ﷼ خرید محصول -
گردنبند طبی کامارو کد magnet19
خرید محصول
بر اساس علام مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا، سلطان آبادی با اشاره به اینکه ماورین اداره پست هیچگاه از طریق شبکههای اجتماعی اقدام به برقراری ارتباط با مردم نمیکنند، هشدار داد: شهروندان به هیچ عنوان نباید از لینکهای ارسالی در شبکههای اجتماعی و یا نصب اپلیکیشنهای جعلی ارسالی برای مشاهده بارکدپستی یا ابلاغیه قضایی و امور مشابه استفاده کنند، زیرا اینگونه اقدامات ترفندی برای کلاهبرداری از آنان است.