در دوران اوج شیوع جهانی ویروس کرونا، گوگل مپس از لایه جدیدی رونمایی کرد که به کاربران امکان میداد تا از تعداد موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ و روند پیشرفت آن در یک منطقه خاص مطلع شوند. از آن زمان به بعد، چکباکسهای ویژهای برای کسبوکارهای مجری اقدامات پیشگیرانه در برابر شیوع بیماری به برنامه اضافه شد.
امروزه بنا بر دلایل مختلف، تعداد موارد ابتلا به این بیماری کاهش یافته و به همین خاطر گوگل مپس فیلتر مخصوص کووید ۱۹ را کنار گذاشته است. بر اساس اعلام وبسایت ۹to5Google، غول جستجوگر در ماه سپتامبر امسال این لایه را حذف کرد. بدینترتیب نه تنها تعداد افراد استفادهکننده از قابلیت مذکور در آن مقطع زمانی مشخص شد؛ بلکه تعداد کاربران استفادهکننده از این مشخصه در طول دوران شیوع کرونا نیز روشن شد. همچنین اکنون با توجه به دسترسی مردم به واکسنها و سایر منابع، نیازهای اطلاعاتی آنها نیز تکامل یافته است.
-
مسواک ریجوی مدل Reaction با برس نرم
خرید محصول -
پاپوش نوزادی مدل p9
خرید محصول -
ست تی شرت و شلوار نوزادی دخترانه فیورلا مدل ۳۰۵۱۲
خرید محصول -
شورت زنانه مدل R3 مجموعه ۶ عددی
۱۳۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
کانسیلر اسنس مدل کاموفلاژ شماره ۲۰
خرید محصول -
ماگ سفری مدل ۳۰۱۰ گنجایش ۰.۵۱ لیتر
۳۱۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
اسپیکر بلوتوثی قابل حمل کانفلون مدل K15
خرید محصول -
انگشتر طلا ۱۸ عیار زنانه تاج مدل G309
۱۷,۸۵۴,۵۲۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
کلینیکهای تزریق واکسن و سایتهای تست ویروس تا زمان لزوم در نتایج جستجو گوگل مپس ظاهر خواهند شد. البته گوگل در خصوص پایان دوره همهگیری کرونا نمیتواند بهطور رسمی اظهارنظر کند. از سوی دیگر دولتها نیز از چنین اقدامی اجتناب میکنند. به لطف توزیع واکسن، تعداد موارد ابتلا به بیماری احتمالا تا حدی کاهش یافته است. همچنین مقامات بهداشتی در خصوص نحوه شناسایی موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ سازوکارهای جدیدی را تعریف نموده و تعداد دفعات انتشار گزارشات مربوط به موارد ابتلا را کاهش دادهاند.
تمامی این موارد نشان میدهند که جامعه جهانی هنوز بهطور کامل از بحران کرونا خارج نشده است. برخی افراد احتمالا هرگز در برابر این بیماری به مصونیت نخواهند رسید. بسیاری از این افراد پیشتر به بیماری کووید مبتلا شده یا نقص سیستم ایمنی در آنها تا حدی جدی است که از حضور در بسیاری از فضاها محروم هستند. بنابراین مردم هنگام حضور در فضاهای پرخطر بایستی جانب احتیاط را رعایت نمایند.