پس از آنکه یک گروه هکری تصویری را به اشتراک گذاشت و ادعا کرد یک مخزن داده این اپلیکیشن حاوی کدهای منبع و اطلاعات کاربران تیک تاک را سرقت کرده، این شبکه اجتماعی ادعاهای مذکور را هک کرد.
به گزارش ورج، اپ اشتراک گذاری ویدئوی چینی در پاسخ به این ادعا اعلام کرد تیمش هیچ نشانی از نشت امنیتی رصد نکرده اند.
طبق گزارش نشریه «بلیپینگ کامپیوتر» هکرها تصاویری از مخزن داده مذکور را در یک انجمن هک به اشتراک گذاشته و ادعا کردند داده های یکی از سرورهای تیک تاک را به دست آورده اند. همچنین آنها مدعی شدند مخزن حاوی ۲ میلیارد سابقه و ۷۹۰ گیگابایت اطلاعات کاربران، آمار پلتفرم، کدها و داده های دیگر است.
مورین شاناهان سخنگوی تیک تاک در بیانیه ای نوشت: ما تایید کردیم که نمونه داده های مذکور همه به طور عمومی قابل دسترسی هستند و به دلیل هک سیستم ها، شبکه ها یا مخازن داده تیک تاک نشت نشده اند. به اعتقاد ما نیازی نیست کاربران هیچ اقدام محافظتی انجام دهند. ما همچنان به حفظ ایمنی و امنیت پلتفرم جهانی خود متعهد هستیم.
-
کاغذدیواری کد DR50201
خرید محصول -
کیف ابزار رونیکس مدل RH9118
۳۰۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
مچ بند هوشمند مدل Zeblaze Muscle HR
خرید محصول -
پایه نگهدارنده گوشی موبایل پاپ سوکت مدل پروانه
خرید محصول -
باتری موبایل مدل BL-5B ظرفیت ۸۵۰ میلی آمپر ساعت مناسب برای گوشی موبایل نوکیا ۶۱۲۰
خرید محصول -
نظم دهنده کفش کوهنوردی و سفری گرانیت اکوییپمنت مدل CKT2
خرید محصول -
بند سیلیکونی مدل Skull به همراه یک عدد کاور TPU مناسب برای اپل واچ ۴۲ میلی متری
خرید محصول -
ساعت هوشمند هاینو تکو مدل T81 mini
اطلاعات بیشتر
به نظر می رسد بخش زیادی از داده های سرقت شده اطلاعات عمومی هستند که از پلتفرم استخراج شده اند. توری هانت مدیر منطقه مایکروسافت نیز در توئیتی نوشت اطلاعات سرقت شده ناکامل هستند اما او حدس می زند اطلاعات سرقت شده در حقیقت داده های آزمایشی باشند و هیچ هکی صورت نگرفته است.
این گروه هکری خود را«Againest The West» نامیده اند و همچنین داده هایی از پیام رسان چینی وی چت را به دست آورده اند. البته هانت نتوانست سرقت اطلاعات مربوط به وی چت را تایید کند و این شبکه اجتماعی نیز به درخواست ها برای اظهار نظر پاسخی نداده است.