پاورتل/ اختلال در گفتار یکی از علائم اصلی بسیاری از بیماریهای عصبی تحلیلبرنده از جمله پارکینسون است. تحقیقات جدید مشترک محققان استرالیایی و ایرلندی نشان میدهد که فناوری دستیارهای صوتی میتواند در کمک به بهبود اولیه علائم گفتاری چنین بیمارانی از جمله افراد مبتلا به پارکینسون، تاثیر مثبتی داشته باشد.
در تحقیق مذکور ۲۹۰ فرد مبتلا به بیماری پارکینسون در بریتانیا شرکت کردند که ۷۹ درصد از آنها علائم اختلال گفتاری محسوسی از خود نشان میدادند. ۹۰ درصد از این افراد در خانه از ابزارهای مبتنی بر دستیارهای صوتی بهرهمند بودند و ۷۱ درصد از آنها اعلام کردند که دائماً از دستیار صوتی استفاده میکنند. همچنین ۳۱ درصد از مبتلایان نیازهای مرتبط با بیماری خود را از طریق ابزارهای گفته شده تامین میکردهاند.
۱۶۶ نفر از مشارکتکنندگان در پژوهش (حدود ۵۵ درصد) اذعان داشتهاند که هنگام استفاده از دستیارهای صوتی به ندرت نیاز به تکرار گفتههای خود پیدا میکنند. همچنین ۲۵ درصد اعتقاد داشتند که با استفاده از ابزارهای صوتی هوشمند توانستهاند میزان تکرار جملات را کاهش دهند و ۱۵ درصد هم معتقدند که واضحتر از گذشته سخن میگویند. دستیارهای صوتی کاربران را به آهسته و واضح صحبت کردن تشویق میکنند و همین امر ممکن است در بهبودی افراد مبتلا به پارکینسون نقش داشته باشد.
-
شارژر همراه وپو مدل PD10Q ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت
خرید محصول -
آبمیوه گیری کنوود مدل JEM500SS
۵,۰۴۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
لپ تاپ ۱۷ اینچی اچ پی مدل OMEN 17-AN100 – F
خرید محصول -
شارژر بی سیم انکر مدل A2511 PowerPort Qi
خرید محصول -
مجموعه ۳ عددی چمدان تاپ یورو مدل Te-p02
خرید محصول -
اسپیکر قابل حمل جی پاس مدل GMS8575
خرید محصول -
هدبند ورزشی آی تمر مدل حرف M کد ۳۰۴
۳۹,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
اسپیکر دسکتاپ هوتما مدل EG_109BT
۱,۲۱۲,۵۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
دستیارهای صوتی و ابزارهای مبتنی بر آنها به صورت گسترده در زندگی روزمره بسیاری از مردم جا باز کردهاند و پتانسیل بسیاری برای استفادههای گوناگون از جمله کمک به سلامت را دارند. اگرچه محققان اذعان دارند که تحقیقات بیشتری برای اثبات نقش چنین فناوریهایی در بهبود وضعیت بیماران مورد نیاز است، اما نتایج اولیه بسیار خوشبینکننده به نظر میرسند.
استرالیا یکی از کشورهای پیشگام در زمینه استفاده از فناوریهایی جدید در حوزه سلامت محسوب میشود که از قابلیتهای متعددی مانند مکانیابی و ردیابی افراد برای بهبود همهگیری کرونا استفاده کرده است. سرویس پایش مبتلایان به کرونا در این کشور در پلتفرمهای موبایل و دسکتاپ در دسترس شهروندان قرار گرفته است و میتواند هشدارهایی پیرامون مکانهای پرخطر یا بروز علائم در ساکنین یک ناحیه را اعلام کند. همچنین سوالات پیوسته از کاربران و گزارشهای خلاصه روزانه موجب شده است تا تشخیص گستردهتر افراد مبتلا، آسانتر و سریعتر صورت بگیرد.