بزرگترین سازنده تراشه چین یعنی شرکت بین المللی تولید نیمه رسانا (SMIC)، در بحبوحه کمبود جهانی تراشه و تقاضای شدید برای این محصول، از افزایش درآمد و سود خود در سال گذشته میلادی با وجود تحریمهای آمریکا خبر داد.
به گزارش راشاتودی، بزرگترین سازنده تراشه چین یعنی شرکت بین المللی تولید نیمه رسانا (SMIC)، در بحبوحه کمبود جهانی تراشه و تقاضای شدید برای این محصول، از افزایش درآمد و سود خود در سال گذشته میلادی با وجود تحریمهای آمریکا خبر داد.
بر اساس گزارش مالی سالانه SMIC که روز پنجشنبه منتشر شد، فروش این شرکت در سال تقویمی ۲۰۲۱ نسبت به سال قبل از آن ۳۹ درصد افزایش یافت و به رکورد ۵.۴ میلیارد دلار رسید.
سود حاصل از عملیات فروش در همین سال به ۱.۴ میلیارد دلار رسید که نسبت به سال ۲۰۲۰ تقریباً چهار برابر شده است.
-
شکم بند لاغری پاک سمن مدل Neoprene سایز XXL
خرید محصول -
چسب برق چسب سینا مدل تایگر بسته ۱۰ عددی
اطلاعات بیشتر -
مجموعه ظروف سفری کرویت مدل IAN313688
خرید محصول -
میکروفون اسپیکر جوی روم مدل JR-MC5
۸۹۳,۴۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -
تیغه برف پاک کن مدل T11 -205 مناسب برای ام وی ام X33 بسته ۲ عددی
اطلاعات بیشتر -
نگهدارنده کمری تبر ساتونا مدل Alpine
خرید محصول -
اسپری پولیش داشبورد خودرو کاسپین مدل Mountain & Peach حجم ۳۰۰ میلی لیتر مجموعه ۲ عددی
اطلاعات بیشتر -
جاسوییچی طرح ابزارآلات مدل آچار فرانسه
۳۰,۰۰۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند
این رقم سود در حالی به دست آمد که شرکت SMIC با تحریم های ایالات متحده به شدت دست و پنجه نرم می کرد، که به گفته مدیران این شرکت تأثیر زیادی بر توسعه فناوری آن داشته است.
این سازنده تراشه در بیانیهای گفت: کمبود جهانی تراشه و تقاضای شدید برای تولید محلی و بومی فرصتی نادر را برای این شرکت به ارمغان آورد، در حالی که محدودیتهای تحریم آمریکا موانع زیادی بر سر راه توسعه این شرکت ایجاد کرد.
بر اساس این گزارش، شرکت SMIC رقیب شرکت هایی مانند TSMC تایوان و سامسونگ کره جنوبی است، اما فناوری این شرکت چینی چندین نسل عقب مانده است.
دو اقتصاد بزرگ جهان یعنی ایالات متحده و چین، برای تسلط بر فناوری های کلیدی، از جمله تراشه های نیمه رسانا، به شدت در حال رقابت هستند.
پس از اینکه بحران جهانی کمبود قطعات تراشه به صنایع خودروسازی و الکترونیک آسیب شدیدی رساند، دولتها در سراسر جهان تلاش میکنند تا تولید تراشه داخلی را تقویت کنند.