در رده بندی ۵۰۰ سیستم قدرتمند رایانشی جهان، آمریکا با رایانه فرانتیر از ژاپن جلو زد و در صدر فهرست قرار گرفت.
به گزارش انگجت، سیستم فرانتیر (Frontier) از آزمایشگاه ملی اوک ریج (ORNL ) با کمک سی پی یو های EPYC شرکت AMD کار می کند که جایگاه ابر رایانه ژاپنی «سیستم فوگاکو»(Fugaku) با سی پی یوهای ARM A64X را از آن خود کرد.
البته سیستم فرانتیر هنوز در ایالت تنسی در مرحله آزمایش است ولی به تدریج و درآینده نیروی هوایی و وزارت انرژی آمریکا از آن استفاده خواهند کرد.
رایانه مذکور با پلتفرم Cray EX شرکت هیولت پاکارد فعال شده است. این نخستین نمونه شناخته شده از یک سیستم اگزااسکیل(مقیاس کلان) واقعی است که توان آن به ۱.۱ اگزافلاپ می رسد. این درحالی است که توان فوگاکو کمتر از ۴۴۲ پتافلاپ است. این ابر رایانه ژاپنی به مدت ۲ سال صدر نشین فهرست قدرتمندترین رایانه های جهان بود.
-

شلوارک مردانه زی سا مدل ۱۵۳۱۵۴۰۹۹
۱,۷۰۰,۰۰۰,۴۲۹,۰۰۰,۰۱۶,۹۸۶,۳۷۹,۵۰۵,۴۸۷,۳۱۰,۰۵۷,۲۰۶,۰۹۷,۳۹۵,۴۰۳,۳۰۴,۲۶۳,۵۵۴,۶۱۷,۵۶۲,۵۹۷,۰۸۲,۹۴۰,۱۴۵,۰۳۴,۲۷۳,۸۳۳,۸۰۴,۵۷۶,۲۰۸,۲۸۳,۷۸۸,۵۸۹,۱۲۱,۱۶۶,۸۶۷,۴۶۲,۴۰۹,۴۵۸,۳۴۸,۷۱۴,۱۶۶,۶۱۶,۸۳۴,۰۳۹,۵۹۲,۰۴۱,۵۶۱,۷۱۸,۷۸۴ ﷼ خرید محصول -

ادو پرفیوم مردانه داما مدل لالیک اینکر نویر حجم ۵۰ میلی لیتر
خرید محصول -

گردنبند طلا ۱۸ عیار زنانه طلای مستجابی مدل پنتر کد ۴۵
۳۱,۱۸۹,۴۴۰ ﷼ انتخاب گزینهها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند -

لاستیک پدال خودرو چیکال مدل Q-13 مناسب برای پژو پارس بسته ۳ عددی
اطلاعات بیشتر -

برچسب بدنه خودرو سیتی سالار کد 135AZ S310 مناسب برای دنا پلاس توربو بسته ۴ عددی
اطلاعات بیشتر -

پنکیک مپ بوته شماره PF60
خرید محصول -

لپ تاپ ۱۵ اینچی ایسوس مدل X540SA – F
اطلاعات بیشتر -

پولوشرت پسرانه سون پون مدل ۱۳۹۱۵۴۳-۵۹
خرید محصول
فرانتیر در مصرف انرژی نیز بسیار کارآمد است و توان پردازشی آن ۵۲.۲۳ گیگافلاپ به ازای هر وات است. توماس زاخاریا، مدیر آزمایشگاه ORNL در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «این واقعیت که سریعترین ماشین جهان از نظر انرژی نیز کارآمدترین به حساب می آید، بسیار شگفتانگیز است.»
در فهرست ۱۰ ابر رایانه برتر جهان، دو سیستم چینی «تایهولایت» از مرکز ملی تحقیقات مهندسی و فناوری رایانشی و پارالل(NRCPC) و رایانه «تیان هه ۲A » از دانشگاه ملی فناوری دفاع این کشور حضور دارند.
البته طبق گزارش ها چین هم اکنون دو سیستم مقیاس کلان( تیان هه -۳ و سان وی اوشن لایت) را در اختیار دارد. اما به دلیل وضعیت فعلی سیاست های نیمه رسانه، این کشور دستاوردهای جدید را آشکار نمی کند.







